Campingdisco


Robotrock + Lustige Lola & Weltschmerz e.v.a.


Alle velletjes gebruind en glijbanen begleden?
De caravans mogen weer op stal, maar hou die zonnebril nog even bijdehand want we we zijn nog niet klaar. Op 20 september, de allerlaatste dag van de zomer, staat Eenheidsworst na Solar en Valtifest weer lekker in de Effenaar met de Campingdisco. Met deze editie plaats voor 100 campinggasten meer en extra leukigheid.

Dit keer als verrassing uit Amsterdam presenteren we je de Dj's van RobotRock, Andy Royd en Atomica. Ze leerden elkaar kennen in Amsterdams beste platenzaak Concerto, waar ze beiden werkzaam zijn.
Ruim vier jaar geleden begonnen beiden afzonderlijk van elkaar met dj'en. Sinds oktober 2005 organiseren ze een twee-maandelijks feestje (begonnen in de Winston nu in Club 8) in Amsterdam, waar ze net zo makkelijk Fine Young Cannibals als Blackstrobe als Arctic Monkeys, MSTRKRFT,Hadouken, zZz, Justice, Simian Mobile Disco, Tiga, Talking Heads en Annie draaien en zelfs de jongens van Daft Punk zijn fans van het eerste uur. Dit + electro-rock-wave bands = RobotRock!

En na het overdonderende talent wat onder onze campinggasten aantroffen op 7 juni, hebben we besloten wéér een Playbackshow te houden. Amazing! Chris Isaack, Teknotronic, 2 Unlimited, Dutch Dream Girls; alles kan. We willen graag iedereen een plekje geven, dus laat vantevoren weten wat je wil doen tijdens de playbackshow op 1heidsworst@gmail.com.

Lustige Lola en Weltschmerz, de smaakversterkers van het feest, de vitamine C in je limonade en de cheese on your macaroni, bestijgen het podium weer voor je. Geïnspireerd door de zomer en met de successen van Solar nog in 't hoofd draaien zij hun verse beats recht uit de ondergrond opgedoken, een goede goude oude en italo, favela, baltimore, fidget of simpelweg electro.

En wat MC Hennie deze keer weer allemaal gaat uitvreten, weten wij ook niet. MC Hennie, keihard de lekkerste! Dat wel.