Rich


Urban / hiphop. De minimumleeftijd voor Rich is 18 jaar, legitimatie verplicht.


Chuckie + Hitmeister D + Irwan + Gwise + MC Ambush


Na Amsterdam, Den Haag en Rotterdam deed RICH ook Eindhoven aan op vrijdag 4 juli. Het was een spetterde release van het concept in zuiden! Vrijdag 3 oktober geven ze een vervolg eraan! Het concept met al 6 jaar als basis Ibiza deed en doet dit met hun Eclectic Edition. Ook op Ibiza is er naast de house editie een Eclectische editie geweest vorig jaar. Dit met o.a. Real el Canario als een van de headliners.

Voor de editie in Eindhoven zal zijn voormalige ´partner in crime´ Chuckie achter de draaitafels plaatsnemen. Jarenlang hebben ze samen als residents van het concept Treetz de clubs landelijk uitverkocht. De laatste editie van dit concept was in de Effenaar, de locatie waar dus ook RICH op vrijdag 4 juli zal plaatsvinden. Chuckie is natuurlijk een van de grootste dj´s in de Nederlandse scène op dit moment. Jaarlijks verkoopt hij de Heineken Music Hall uit met zijn solo set. Dit jaar stond hij als een van de headliners van Sensation op de middenstip van de Amsterdam Arena. Alsof dat niet genoeg was, stond hij deze zomer in de meest heilige dj booth van de wereld! Die van de Pacha op Ibiza, tijden Fuck Me I´m Famous van David Guetta. Nederlands grootste eclectische export product zal ook niet ontbreken op deze avond, Irwan. Is hij Nederland al een ster, in Azie is hij een SUPERSTER! Als headliner staat hij op podia voor meer dan 40.000 personen en ook in de clubs in Indonesie, Maleisie en Japan geniet hij een ongelooflijke sterrenstatus. RICH moet dus meer dan vereerd zijn dat deze man een gaatje in zijn agenda heeft weten te vinden om tijdens de 040 editie aanwezig te zijn. Hitmeister D is naast dj een van de meest bepalende personen de afgelopen jaren geweest in het Amsterdamse en Rotterdamse uitgaansleven. De Now&Wow in Rotterdam was het grootste en meest succesvolste wekelijkse concept in de Nederlandse Dance Scene. Met elke week meer dan 4000 bezoekers (en evenveel mensen die er niet in kwamen) is het tot de dag van vandaag niet overtroffen. Hitmeister D was de programmeur en muzikale brein achter deze avond. Maar ook de opmars van de Off Corso en de huidige terugkeer van Hotel Arena en Odeon in Amsterdamse Dance scene komen van zijn hand. Daar houdt het niet mee op! De hipste en meest glossy club van Nederland de Jimmy Woo, heeft zijn beste avond op de vrijdag avond. En jawel, dat is de avond van Hitmeister! Als dj, promotor en programmeur liggen alle hipsters en BN’ers vanuit heel Nederland wekelijks aan zijn voeten. Het vocale gedeelte is in handen van MC Ambush, bekend van o.a. de RMXCRW waarmee hij meerdere TOP 40 hits heeft gehad. Maar ook Eindhoven heeft natuurlijk zijn aandeel, Gwise. Concepten als Treetz in Tilburg en Duszdat in Eindhoven leunen al op de eclectische kwaliteiten van deze Brabander.

Een vette eclectische mix van het beste wat er op dit moment te programmeren is, staat er dus op vrijdag 3 oktober in de Effenaar in Eindhoven op RICH Eclectic!