Uitverkocht

Rush


Raw Urban Sexy House. Let op: Alleen toegankelijk voor 18+! Voorverkoop via www.chemistry.nl en Primera winkels (www.primera.nl), Effenaar (dag)kassa en www.ticketservice.nl


Met o.a. the Crookers + Sven & Tettero + Raw Endz + Afrojack


Met grote enthousiasme volgt hier een mededeling: Het beeft, knalt, stampt, piept en kraakt en zet de dansvloer gegarandeerd in vuur en vlam; The Crookers komen naar Nederland! Zaterdag 27 september staat het DJ duo op RUSH 040 in de Effenaar in Eindhoven. En  er volgt nog meer…. ook Afrojack, Sven & Tettero en de Eindhovense Raw Endz komen richting RUSH in de Effenaar.

Dit jaar hebben zij de tent plat gekregen op onder andere Pukkelpop (België), Rauw en Melt (Duitsland): The Crookers! In januari dit jaar hebben de Crooker-boys de Effenaar ook op haar kop gezet tijdens RUSH. Nu de Effenaar eindelijk is hersteld van deze Italian Boys, hebben we ze weer uitgenodigd voor deze Over The Top RUSH editie. Voor de houseliefhebbers die af en toe van een lekkere rauwe bassline houden en doorlopende beat met knisperende, maar ook funky en sexy geluiden er door heen, kunnen deze avond helemaal op in het geluid!

Afrojack is ongetwijfeld een van de snelst opkomende dj/producer van Nederland. Samen met de partysquad scoorde hij zijn eerste top-40 hit ‘Drop Down Dance’ en dat zette hem op de kaart bij het grote Nederlandse publiek. Vorig jaar stond hij nog op Kreta en nu staat hij in de grote clubs op de grote feesten in Nederland. Afrojack kan van alles binnen de dance scene zoals DJ, producer en organisator

Het duo Sven & Tettero zijn alweer een tijdje de residents van Chemistry. En het publiek ontvangt ze met open armen. "I have seen the future of house music and their names are SVEN & TETTERO" aldus Partyflock. Dit duo, begonnen in het Haarlemse nachtleven, verspreiden hun sound al snel door het hele land. Enthousiasme stralen ze uit, met zijn tweeën staan ze achter de decks maar smelten samen als 1 artiest en dat merk je in hun platenkeus.

De Eindhovense specialiteit Raw Endz, komt 27 september ook naar de Effenaar. Hun sound is super populair en Eindhoven en zijn dan ook vaak in het Eindhovense nachtleven te vinden. Deze jongens van Raw Endz zijn vaak te vinden op Electrocute, Club Rembrandt en ook zijn ze bekend van Freshgrooves.

Naast de veelbelovende en populaire sound waar de DJ’s voor gaan zorgen, voegt RUSH daar nog een thema aan toe: Over the Top. Dit betreft natuurlijk je outfit!