We all love 80's & 90's


80s & 90s. Toegang voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.


Op vrijdag 12 september presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

Verlang jij ook zo terug naar al die fantastische hits waar je vroeger op uit je dak ging? Of mis je de zwoele nachten van de jaren 80 en de mooie zomers van de jaren 90? WE ALL LOVE 80’s & 90’s duikt in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat schoudervullingen heel normaal waren en je walkman een onmisbaar item was. Ook deze zomer is WE ALL LOVE 80’s & 90’s niet te stoppen en vieren we de laatste lange, heerlijke zomeravonden in De Effenaar met de lekkerste en meest zomerse hits uit de jaren 80 en 90. Ga terug naar de legendarische “Summer of Love” van 1987 en dans op Madonna’s  “La Isla Bonita”, zwier mee met “Coco Jamboo” van Mr. President en ga los op “Walking On Sunshine” van Katrina & The Waves. Terwijl jij de eenden uit de lucht knalt tijdens een ouderwets potje Duck Hunt op de Nintendo, laten de VJ’s van WE ALL LOVE 80’s en 90’s je opnieuw de tijden beleven waarin Bassie & Adriaan de helden van het beeldscherm waren.

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt elke 2 maanden plaats in De Effenaar. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Speakers Delft (eerste vrijdag), Winkel van Sinkel Utrecht (eerste zaterdag), Bozzini Kerkrade (tweede vrijdag), Panama Amsterdam (laatste zaterdag) en Off Corso Rotterdam (laatste zaterdag). De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.