Extrema Outdoor Official After


Let op: minimum leeftijd 18+, legitimatie verplicht. vvk via www.extrema.nl en www.timoco.eu. Op de avond zelf via de Effenaar kassa.


Dr. Lektroluv + Rene Amesz + Bram Stalker & Ruben Kingsize + Remy + Eric de Man + Warren Fellow + Edwin Oosterwal


Extrema Outdoor Afterparty in Effenaar!

In de nacht van 19 juli zal de grote zaal van Effenaar omgedoopt worden tot Extrema Room, de kleine zaal wordt een heuse ExtremaMusic Room. Vanaf 23:00 worden de zalen geopend voor het publiek, dat tot 04:00 kan doordansen op de klanken van enkele top-dj’s die overdag ook op het festival hebben opgetreden. Er is bewust gekozen voor een brede line-up, zodat het publiek een goede mix van de Extrema Outdoor-stijlen krijgt voorgeschoteld; van house via minimal en electro tot de stevigere techno.

Voor de grote zaal is daar Dr. Lektroluv, het groen gemaskerde fenomeen en Extrema-vriend uit België die door zijn altijd energieke dj-sets sinds jaar en dag kan rekenen op het enthousiasme van het Extrema-publiek.

Uit de stal van ExtremaMusic zal bovendien ook René Amesz zijn opwachting maken. Hij reist als dj de hele wereld af en heeft zich dit jaar toegelegd op het produceren van de dikke Extrema Outdoor Theme ‘Virtual Insanity’’ op Flamingo, het label van Fedde le Grand en Funkerman. Ook Eric de Man, nog zo’n vaste waarde bij Extrema, zal met zijn rauwe house de festivalstemming ongetwijfeld keihard rocken!

In de kleine zaal zullen naast Remy ook ExtremaMusic’s eigen Warren Fellow en Edwin Oosterwal de meer technogeoriënteerde kant van Extrema Outdoor opzoeken. Deep ‘n dancey!

De kaarten voor de afterparty zijn verkrijgbaar via Timoco en kosten €15,-. Ook aan de deur zullen de kaarten dezelfde prijs zijn, mits het dan nog niet uitverkocht is...

Line-up Official Extrema Outdoor Afterparty

EXTREMA ROOM
Eric de Man
Dr. Lektroluv (BE)
René Amesz

EXTREMAMUSIC ROOM
Warren Fellow
Bram Stalker & Ruben Kingsize
Edwin Oosterwal
Remy