Frisofeest:Pann-on-Tour meets Friso


Kaartverkoop: kaarten à € 6,- zijn vanaf 30 juni eenvoudig online te kopen via www.pann.nl. Vanaf deze datum zijn kaarten ook bij de bekende voorverkoop adressen van De Effenaar af te halen.


met o.a. de FRISO summer dating show.


Populair Holebi-jongerenfeest PANN-on-Tour strijkt in samenwerking met Friso neer in Eindhoven op zaterdag 30 augustus.

Brabantse nachten zijn lang, maar PANN-on–Tour doet er zaterdag 30 augustus nog een flinke schep bovenop! Het Eindhovense poppodium De Effenaar is de locatie waar het allemaal gaat gebeuren. In samenwerking met het Friso Feest die geen onbekende is op deze gerenommeerde locatie, organiseert PANN een daverende feestavond voor homojongeren (en natuurlijk hun vrienden!). Friso Feest is hét feest voor iedere homo, lesbo, bi of hetero die wel van een feestje (of twee!) houdt. Iedere laatste vrijdag van de maand vindt het gezellige Friso Feest plaats in de Effenaar!.

Het is de eerste keer dat de twee organisaties de handen ineen slaan, maar beiden streven zij hetzelfde doel na; een laagdrempelig feest organiseren waar homo’s , lesbiennes en hetero’s samen een geweldige avond kunnen hebben. De achterliggende gedachte van dit alles is om vandaag de dag de intergratie en emancipatie van homojongeren te stimuleren. De feesten zijn daar een uitstekend middel voor; deze staan bekend om hun toegankelijke en vriendelijke ambiance. Het verschil is echter dat voor het Friso Feest enkel Eindhoven de bakermat is, terwijl PANN heel Nederland doorreist en al bijna veertig jaar succesvolle feesten organiseert.

PANN on Tour

Stichting PANN is zo’n anderhalf jaar geleden gestart met het PANN-on-Tour concept. Een belangrijke reden daarvoor was dat het maandelijkse PANN feest in het Utrechtse poppodium Tivoli uit zijn voegen barstte. De beschikbare kaarten waren (en zijn nog steeds) binnen de kortste keren uitverkocht.  En in plaats van zijn bezoekers uit te nodigen in Utrecht, zoekt PANN-on-Tour ze nu op. PANN betrekt inmiddels de grootste poppodia in Nederland en zet daar uitverkochte feesten neer voor duizenden jongeren. Tot en met het einde van het jaar reist PANN naar Amsterdam, Arnhem, Tilburg en Den Haag. Dit alles op vrijwillige en niet-commerciële basis.

PANN

PANN slaat namelijk al 39 jaar een brug tussen homojongeren en anderen. De organisatie van PANN draait op meer dan zeventig vrijwilligers. De opbrengsten van de feesten worden in een fonds gestort. Met dit fonds subsidieert en organiseert Stichting PANN tal van maatschappelijke activiteiten die homojongerenintegratie en –emancipatie bewerkstelligen.

DE FRISO SUMMER DATING SHOW!!!!
We gaan daten jongens en meisjes!

Daten?
Daten. De Friso Dating Show. Wereldberoemd bij tout pink Eindhoven.
Door de incrowd al jaren bestempeld als 'het leukste Frisofeest van het jaar'. Daar MOET je bij zijn.
Dus die doen we nog een keer. Speciaal voor JOU.

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst krijg je een sticker met een nummertje opgeplakt.
Vind je iemand leuk? Onthoud dan zijn of haar nummer en schrijf aan de balie een berichtje voor hem of haar. Het datingteam zorgt dan dat zijn/haar nummer op groot scherm zichtbaar is. Hij/zij weet zo dat er een berichtje is en kan jouw berichtje ophalen aan de balie en ... misschien wel beantwoorden........

Kom je nummertje halen in de foyer, de Kleine Zaal of het Effenaar Cafe ... en zorg dat je gezien wordt.


Frisofeest. Hét feest voor iedere homo, lesbo, bi of hetero die wel van een feestje (of twee!) houdt . Iedere laatste vrijdag van de maand in de Effenaar!