RUSH: Kings of house!


Raw Urban Sexy House. Let op: Alleen toegankelijk voor 18+! Voorverkoop via www.chemistry.nl en Primera winkels (www.primera.nl), Effenaar (dag)kassa en www.ticketservice.nl


Dennis Ferrer + Benny Rodrigues + Brian S. + Mirwais & Yamani


WIN! De eerste 10 mensen die hun voor en achternaam en emailadres mailen naar actie@chemistry.nl met als onderwerp ‘Effenaar – RUSH 040’ bemachtigen een plekje op de gastenlijst!

Met grote trots presenteert CHemistry deze line-up voor RUSH 040. Drie heerlijke-house-helden komen richting Eindhoven en laten horen waar pure housemuziek om draait. En die helden zijn Dennis Ferrer (US) Benny Rodrigues en Brian S.

All the way from America: Dennis Ferrer. Een DJ wiens smaak er niet om liegt, dit heeft zich geuit in de vele mix cd’s die hij heeft gemaakt voor ‘Defected in the House’ en zijn toonaangevende producties. Een greep uit zijn werk: Sandcastles (met Jerome Sydenham), Touched the Sky, Transitions en Church Lady. Begrijpelijk dus, dat deze man the King of house genoemd wordt! Van hem kun je dan ook een warme opzwepende set verwachten op deze RUSH editie.

De Rotterdamse Benny Rodrigues mag niet ontbreken, want ook ons eigen landje bezit over een ware housekoning. De diversiteit in zijn stijl en zijn energie zorgen keer op keer voor een verassende set die met veel kracht uit de speakers knalt.

Als laatste toevoeging: sexy King en tevens RUSH resident Brian S. Brian S is bekend van vele Chemistry, ID&T en Hed Kandi feesten en draait al zeven en een half jaar mee met RUSH. Inmiddels IS hij Raw Urban Sexy House en Raw Urban Sexy House is Brian S…

Voor een goede warm-up van deze RUSH 040: Dezelfde dag, maar dan in de middag, host RUSH haar eigen tent op het Rockit festival aan de Maarsseveenseplassen vlak bij Utrecht. Dus dat voor de die-hards onder ons!

Kaarten voor RUSH 040 zijn 15,- euro in de voorverkoop. Voorkom teleurstelling en haal je kaartje op tijd! Tickets zijn te koop via de Chemistry website (www.chemistry.nl), Effenaar Dagkassa en Ticketservice (www.ticketservice.nl).