We all love 80's & 90's


80s & 90s. Toegang voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.


Op vrijdag 18 juli presenteert Radio Veronica in de Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

Vroeger was alles beter, het gras groener en de lucht schoner. Denk jij ook altijd nog met smart terug aan de tijd dat meisjes nog legaal met een kuif rondliepen en boybands net in opkomst waren? Bij We all love 80’s & 90’s laten we je deze tijden beleven alsof ze nooit zijn weggeweest. Beleef de jaren van eindeloos puzzelen met de Rubix kubes ,likken aan je Calippo van een gulden en je zaterdagavond thuisblijven voor het songfestival.

Ook muzikaal gezien was vroeger alles beter. Ga weer eens lekker los op de Locomotion, trek je broek achterstevoren aan en hiphop op CrissCross of zing mee met Whitney Houstons “I wanna dance with somebody”. Kom vrijdag 18 juli naar WE ALL LOVE 80’s & 90’s en beleef de toptijden van de Eurythmics, Eddie Murphie, Superman, The Prodigy, 2 Brothers on the 4th floor en Kiss opnieuw. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Speakers Delft (eerste vrijdag), Winkel van Sinkel Utrecht (eerste zaterdag), Bozzini Kerkrade (tweede vrijdag), Panama Amsterdam (laatste zaterdag) en Off Corso Rotterdam (laatste zaterdag). De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.