Uitverkocht

Novastar (uitverkocht)


pop


+ Selah Sue + dj Svn


We mogen in de Effenaar spreken van een heuse invasie van Belgen dit najaar! De namen liegen er niet om. Sarah Bettens, Arid en nu Novastar zijn allen Belgen waar je met recht U tegen mag zeggen.

Het brein achter Novastar is Joost Zweegers, van oorsprong Limburger, maar via een tussenstop in Eindhoven uiteindelijk in Antwerpen belandde. Na twee uitermate succesvolle platen vol melancholische pop is Novastar na vier jaar eindelijk toe aan een nieuw album.
Zweegers is niet de meest productieve muzikant, maar als hij met nieuw werk om de hoek komt kijken, zijn dan ook alle ogen op hem gericht. Want wat een schoonheid zit er in zijn liedjes! Pure pop waarbij Zweegers zich naar eigen zeggen laat beïnvloeden door onder meer John Lennon en Roxy Music.

Het nieuwe album liep wegens gezondheidsproblemen van Zweegers echter wat vertraging op, waardoor Novastar dit jaar Pinkpop moest afgelasten. Ons is beloofd dat hij het met de teleurgestelde fans die speciaal voor Novastar naar Pinkpop zijn afgereisd dubbel en dwars zal goedmaken.