Comedy Explosion


Comedy Iedere tweede zaterdag van de maand!


o.a. Tom Rhodes en Jeroen Pater


Met trots presenteren we de allernieuwst editie van Comedy Explosion in de Effenaar! Comedy Explosion staat iedere tweede zaterdag van de maand in de Effenaar. De komst van Comedy Explosion naar de Effenaar betekent verse aanwas van een hele rij talentvolle comedians waar we de komende tijd onze lol nog mee op kunnen!

Jeroen Pater
Een van de vaste waarden van de Comedy Explosion is Jeroen Pater. Een stabiele comedian die altijd inzetbaar is voor sterke shows. Zijn comedy is meer dan alleen snelle grappen, rake observaties en scherpe oneliners. Hij gaat verder. Dieper in de krochten van de ziel. Jeroen confronteert, teast en daagt uit. Rauwe comedy van de moderne tijd. 
Jeroen experimenteert veel met comedy en is altijd op zoek naar nieuwe vormen en formats. Hij organiseerde de uitverkochte en experimentele Porn Comedy Night in Rotterdam en Utrecht, de Drugs Comedy Night en Fast Comedy; een variant op het steeds populairder wordende improv. De televisieopnamen van Comedy On Drugs Night ging zelfs BNN te ver om uit te zenden…De bootleg dvd is dus een gewild verzamelobject voor comedy die hards!

Tom Rhodes
Tom begon als comedian toen hij nog op high school zat. Sinds dien is hij niet meer weg te denken in het Amerikaanse comedycircuit. Florida, San Fransisco, L.A., New York…. Hij heeft in iedere stad met een comedyclub gespeeld.
In Nederland werd Tom bekend als presentator van de Kevin Masters show bij Yorin TV. Nadat hij daar alle BN´ers had geïnterviewd presenteerde hij het populaire reisprogramma Yorin Travel. Ieder jaar keert hij terug naar zijn geliefde stad Amsterdam, waar het met de Comedy Explosion – “My Comedyhome in Amsterdam? - door het land tourt.
Tom Rhodes houdt van Comedy, het is zijn grote liefde. Zet je schrap als hij het podium betreed, want deze rasechte Amerikaan heeft nog meer energie dan een wervelstorm en laat je uitgeput in je stoel achter.