Dommelsch Clash of the Cover Bands: 5e Kwartfinale


The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso is al ruim vier jaar de grootste jaarlijkse bandcompetitie van Nederland. Elk jaar strijden honderden coverbands op de beste poppodia om de 'The Clash of the Cover Bands Awards' met de bijbehorende titels ‘Beste coverband van Nederland’ (vakjury) en ‘Populairste coverband van Nederland’ (publiek).

The Clash of the Cover Bands staat voor unieke avonden voor de liefhebbers van livemuziek, waarbij de kwaliteit van de performance voorop staat. Voor de bezoeker een absoluut feest der herkenning!

Vanavond met:

Gopher Gravy: 4-mans Rock coverband uit Eindhoven

Saraya: 5-mans rock coverband uit Den Bosch en Oss

STASH: 4-mans Rock coverband uit Oss

Stijlloos: 7- mans funk, soul coverband uit Eindhoven

Nootlot: 7-mans Pop, Rock coverband uit Etten-Leur

Keeler: 4-mans Rock/Funk coverband uit Rijkevoort

Vanaf de tweede ronde worden de live-optredens professioneel digitaal opgenomen en het beste nummer van elke band geproduceerd tot single waar elke dag op gestemd kan worden op www.theclashofthecoverbands.com voor ‘The Clash Hitlijst’. De winnaar van ‘The Clash Hitlijst Award’ zal ook te zien zijn op het grootse jaarlijks terugkerende festival ‘Leidseplein LIVE’ in Amsterdam. Een entreebewijs voor The Clash of the Cover Bands geeft recht op een stem op jouw favoriete band, waardoor die een extra kans krijgt op een plaats in de volgende ronde.

De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ krijgen naast de eeuwige roem en naamsbekendheid:- opname van een CD-single met videoclip
- DVD-contract inclusief demo-avond, airplay en distributie
- fotosessie inclusief visagie, kledingadvies etc.
- optredens op diverse grote festivals.Alle landelijke halve finalisten spelen in dé poptempel van Nederland Paradiso en komen met minimaal 2 live-registraties op jaarlijkse ‘The Clash’ verzamel-DVD die landelijk te koop is bij de betere platenzaken.