ALRT feat. Stephan Bodzin & Oliver Huntemann


techno


Stephan Bodzin (Datapunk, Herzblut, D) & Oliver Huntemann (Confused, Giant Wheel, Rekorder, Gigolo, D) + Nicolas Masseyeff (Herzblut, FR)


De Effenaar opent het danceseizoen met een spectaculaire ALRT editie. De lineup lijkt deze keer wel een invasie uit het noorden: Het Plantage 13 label collectief uit Bremen/Hamburg levert drie van hun meest vooraanstaande artiesten!

Oliver Huntemann heeft als motto: 'Geen woorden maar daden'. Na zijn doorbraak op het gerenommeerde International Deejay Gigolo Records was het voor hem onmogelijk om uit de belangstelling te blijven. Velen kennen Huntemann dan ook wel van zijn geweldige remixes voor Depêche Mode, Chemical Brothers en Underworld, om er maar een paar te noemen. Zijn sound is donker en energiek, doorspekt met vele muzikale invloeden.


Oliver Huntemann

Eveneens uit Bremen komt Stephan Bodzin. Hij is enorm gepassioneerd met muziek bezig en daarom viel hij ook op bij producers als Huntemann en Thomas Schumacher. Samenwerkingen volgden al snel en releases idem dito. Labels als Get Physical, Datapunk en Gigolo erkenden Bodzin’s talent en unieke sound. Die sound moet je ondergaan op een flink geluidssysteem om te ontdekken wat de kracht van Stephan Bodzin is: Minimalistisch, bombastisch, met zoveel details dat je steeds weer wat nieuws ontdekt. Verwacht vanavond ook flink wat nieuw materiaal van zijn eigen label Herzblut!


Stephan Bodzin

Nieuw op datzelfde Herzblut-label en net keihard aan het doorbreken is Nicolas Masseyeff. Een Fransman op een Duits label? Het kan allemaal! Talent is immers niet gebonden aan een land of taal, zo bewijst Masseyeff. Begonnen als allround dj draaide Nico als resident Limelight Nights in Nice, en tevens verzorgde hij modeshows en productreleases. In techno vond hij de muzikale richting die hij zocht, en hoe! Hij startte met produceren onder zijn eigen naam en eveneens onder de naam Vedrenn. Hij staat garant voor klinkende producties en een dynamische dj-stijl. Houd deze gast in de gaten!Nicolas Masseyeff ©Azadpicture