Indie Disco: Chikinki (LIVE) + The Longmen


Pinkster Indie Disco!


+ TBC Guerrilla Disco


Het is Pinksterzondag en maandag ben je lekker vrij. Voldoende reden om eens flink los te gaan vanavond! We bieden je een te gekke indie disco, waarbij alle liefhebbers van alternative, indie en dansbare rock flink aan hun trekken komen!

Chikinki (live)
De met electro overgoten rockmuziek van het Britse Chikinki brengt je terug naar de hoogtijdagen van bands als Depeche Mode en New Order. Met een gitaar, drums, veel synthesizergeweld en een twaalfsporenrecordertje scoorde het viertal uit Bristol een dikke hit met het door Anthony Rother geremixte Assasinator 13. En de succesformule is nog lang niet uitgewerkt. Na het debuut ‘Experiment with Mother’, kwam de doorbraak ‘Lick Your Ticket’. En nu is daar dan de derde plaat ‘Brace, Brace’. Ook hier onderscheidt Chikinki zich met scherpe, puntige en innovatieve indierocknummertjes, waar de voorstuwende en pulserende synthesizers de rest van het karwei overtuigend afmaken. En hoe noemen we dat? Wel, de heren hebben een broertje dood aan muzieklabeltjes. Maar goed, als het dan tóch moet: ‘glitch-pop-fuck-noise’. Klinkt lekker toch? (Bron: Melkweg)

The Longmen
Het super intense samenwerkingsverband tussen DJ Hank Long (o.a ALRT, Rare Records) en Dj U-man (Effenaar, The Clash) gaat lekker! Deze twee boomlange kerels vonden in elkaar de ideale muzikale partner voor hun denderende back-to-back mix van new rave en rockende, knetterende electro. Denk aan de veste shizzle van Klaxons, Justice, Shit Disco, Digitalism, Boys Noize, CSS, Simian Mobile Disco, Goose en twee enthousiast springende mannen achter de decks.
Speciaal voor vanavond beloven de heren ook de tofste nieuwe indiehits uit de kast te trekken!


The Longmen

TBC Guerrilla Disco
De party wordt afgetrapt door TBC Guerrilla Disco. Vers van MySpace, na alle muziekblogs doorzocht te hebben, brengt TBC Guerrilla Disco je de nieuwste indie hits. Ongeremd rocken tot snoeihard dansen. Dit dj duo zal het feest compleet maken en zoals hun eigen motto al zegt: It ain't a party 'till it's a riot!