Campingdisco


Campingdisco!


Beesmunt Soundsystem + Lustige Lola und Weltschmerz + O.K.C. dj-team + PleeReef met Uri-Noir & PartyPooper + Playbackshow + Schwarzwald & Herteweide


We zweten weer!! De teenslipper doet zijn intrede in de dagelijkse outfit en Baywatch komt weer op tv! Al het broeierige wat de fijnste tijd van het jaar aankondigt is er weer. Eenheidsworst heeft er goede zin van gekregen en al helemaal met de volgende editie van de Campingdisco op 7 juni.

Eenheidsworst gooit er een tandje bovenop. De Campingdisco enters the next level!!

Zet je schrap voor de twee heren van Beesmunt Soundsystem, momenteel de enige echte bazen van het Amsterdamse nachtleven met hun avonden in de Paradiso, Flex bar en Jimmy Woo! Zij maken mix van Franse house, Baltimore Club, electro, favela funk en 80’s waar je niet omheen kan. Dus daarom; zet je schrap!

Daarnaast natuurlijk de welbekende opvoeders van het Eenheidsworst publiek Dj’s Lustige Lola und Weltschmerz. Onnavolgbaar en toch zo gewoon gebleven.

Het zeer Ongemotiveerde Kunstenaars Collectief zou, als ze zin hebben, misschien wel ergens op de avond, als het uitkomt, een act kunnen opvoeren. Wie weet, we blijven duimen. Eenheidsworst heeft wegens grote successen ook besloten om uit te breiden. Feest op de WC! Plakkerig, druk, lekker vies; tadaaa, de PleeReef!

Last but zeker not least willen we jullie uitnodigen voor onze Playbackshow-ow-ow-ow! Noem het nostalgie, wij worden er blij van. Diep je Dance Smash Hits ’91 op voor inspiratie, costuums hangen tegenwoordig weer in de H&M, shotje lekkers achter de kiezen en filmen maar. Stuur je meest amateuristische videoclipje van je playback act naar 1heidsworst@gmail.com en je kunt een plek in onze playbackshow winnen tijdens de Campingdisco van 7 juni! De act wordt beoordeeld door een zeer amateuristische jury op basis van originaliteit, leukheid en leukheid.

Badminton is de bom, tot 7 juni.

Line-up:

Beesmunt Soundsystem // dj.

Lustige Lola und Weltschmerz // dj.

O.K.C. dj-team // act.

PleeReef met Uri-Noir & PartyPooper // dj.

Playbackshow // act.

Schwarzwald & Herteweide // vj.