New Jack City


Let op! Minimum leeftijd 21 jaar!


Dj's MAN!E + Rae + host Lexay


Vandaag zullen DJ’s MAN!E en RAE laten zien waarom New Jack City al drie jaar lang het feest is waar je nog echt kan stappen zoals in de New Jack Swing tijd! In de kleine zaal van de Effenaar zal er van 23:00 uur tot 04:00 uur gefeest worden op de lekkerste New Jack Swing, Danceclassics, Old School Hip Hop en Dancehall, Sexy R&B en slowjams..

Juist voor een feest als New Jack City is het van belang dat de sfeer van de dansvloer goed wordt aangevoeld. Wij realiseren ons dit terdege en werken dan ook met twee DJ’s voor de hele avond. Dus niet elk half uur een andere DJ met dezelfde platen en niet elke minuut een andere plaat, maar gewoon feesten zoals het zou moeten zijn! Let’s boogie!

Wie kent de klassiekers niet van Guy, Bell Biv Devoe, Keith Sweat, Boyz II Men en Bobby Brown? Het kan zijn dat je niet alles van naam zult kennen, maar zodra de plaat langskomt denk je: ‘Ohh jaaaa, deze!’  Voor sommigen is het alweer zo’n 15 tot 20 jaar geleden dat men uitging en de dansvloer explodeerde op de klanken van Teddy Riley en consorten. 

DJ MAN!E is inmiddels gekroond tot de ‘King of Swing’. Als drijvende kracht achter New Jack City staat hij al drie jaar aan de top van de Swingbeat scene. Ook DJ RAE gaat helemaal mee terug tot aan de oorsprong van New Jack City in Club Players, Zoetermeer. Samen met host Lexay zullen ze de muziek naar een hoger niveau tillen en 18 april tot een niet-te-missen avond maken!

Om overigens een misverstand de wereld uit te helpen: New Jack City vindt momenteel enkel plaats in Club Players (Zoetermeer) en de Effenaar (Eindhoven) met DJ’s MAN!E, TLM en RAE. Partijen en individuen die de naam New Jack City gebruiken, anders dan voor deze locaties en DJ’s, handelen niet uit onze naam en zijn absoluut niet representatief voor het concept ‘New Jack City’ zoals georganiseerd door Black Book.