Sappig


House/electro. De minimumleeftijd voor Sappig is 18 jaar, legitimatie verplicht!


Sidney Samson + Sunnery James & Ryan Marciano + Chuckie + Don Diablo + The Partysquad + Irwan + Jay-B + Cream b2b Civil


Op zaterdag 3 mei is het tijd voor de tweede editie van SAPPIG! 040 in de Effenaar. De eerste editie in de Effenaar was een enorm succes. Gezien het feit dat het drie dagen na Carnaval viel, was het natuurlijk zeer SAPPIG! dat het zo enorm druk en gezellig was. Voor deze voorjaarseditie pakt SAPPIG! verschrikkelijk hard uit! De line-up is werkelijk fenomenaal en het feit dan alle toppers minimaal anderhalf uur draaien maakt het helemaal af.

De line-up zal deze keer over twee zalen verdeeld worden. In de ene zaal residents Sunnery James en Ryan Marciano, zij worden bijgestaan door niemand minder dan Don Diablo, Sidney Samson en Chuckie. Don Diablo zal in 2008 aanzienlijk minder DJ shows gaan doen. Hij zal een stuk selectiever worden wat betreft clubs en evenementen, zodat de klant en het publiek meer exclusiviteit krijgen en Don Diablo op verschillende manieren nog meer zijn eigen stempel op een avond kan drukken. In 2008 zal er ook een nieuwe ''Sellout Sessions'' compilatie CD van Don Diablo in de winkels liggen, wat ondersteund zal worden door de single release "Viva City vs Don Diablo - Audio Endlessly", waarvoor eind december een video geschoten is waarin Don en de band uit de U.K. samen te zien zijn. Ook het langverwachte nieuwe artiesten album van Don Diablo, waarvan o.a. de huidige hitsingle "This Way (Too Many Times)" afkomstig is, zal dit voorjaar in de winkels liggen.

Chuckie is natuurlijk een van de bekendste artiesten van dit moment. De grote Nederlandse dj´s hebben hun jaarlijkse solo-avond, denk hierbij o.a. aan Tiesto en Armin van Buren. Chuckie past met zijn jaarlijkse uitverkochte soloavond in de Heineken Music Hall perfect in dit rijtje grootheden. Maar ook grote concepten zoals Dirty Dutch en Luxerush die om heen zijn gebouwd, leunen op zijn succes. Net als Don Diablo is hij zeer selectief met het uitzoeken van de plekken waar hij draait. SAPPIG! zet dus een statement op zaterdag 3 mei, ze hebben beiden van de heren op hun feest in de Effenaar.

Topproducer, dj en labelbaas Sidney Samson maakt dit rijtje topartiesten compleet. Zijn pompende en opzwepende produkties komen wekelijks door heel Europa uit de speakers. Dus al staat hij niet achter de draaitafels, toch gaan er tienduizenden mensen wekelijks los op zijn werk. Maar op 3 mei kunnen jullie losgaan met Sidney Samson zelf! Het vocale gedeelte is in handen van MC Andy Sherman, met zo´n top line-up moet je natuurlijk ook de beste en bekendste MC van Nederland erbij hebben. Een zeer compleet plaatje wat SAPPIG! dus op deze avond neerzet voor jullie! Maar dit is maar 1 zaal, in de andere zaal zullen de eclectische Nederlandse topartiesten voor jullie klaarstaan.

Alsof dit niet genoeg kwaliteit is programmeert SAPPIG! in de andere zaal Nederlands grootste eclectische act van dit moment. Twee soundtracks voor succesvolle bioscoop krakers (Schnitzel Paradijs en Alibi), meerdere TMF Awards, meerdere MOBO Awards, diverse nummer 1 hits en Ambassadeurs voor Dance4Life. We hebben het hier natuurlijk over The Partysquad. Deze beiden heren hebben op dit moment Nederland in hun muzikale klem. Alles wat ze aanraken veranderd in goud. Dan zijn we er nog niet! De laatste top dj die aan de line-up toegevoegd wordt is Irwan. Een van de pioniers van de eclectische muziek in Nederland, een superster in het verre Oosten en een van de beste dj´s van Nederland. We kunnen nog wel even doorgaan over deze meneer, maar volgens mij hebben wij ons punt nu wel gemaakt…Naast deze heren staan de eclectische residents van SAPPIG! Jay-B, Civil en Cream.