Dance harder, live longer


TeKno met een K.


dj Pseudoniem (Desertstorm , Manchester UK) + Joost S.O.S. + Brian KX


Heftige opzwepende tekno 170 tot 190 bpm uit het Free-party circuit v.n. bekend van kraakfeesten en de zogenaamde Teknivals. Als je als raver dit fenomeen niet kent moet je dit snel leren kennen. Deze vrije variant van techno laat zich niet stoppen door wetten en regels.

In deze 3e editie hebben we uitgenodigd:


Dj Briankx.

Vaste dj bij Dance harder ‘ Live longer bekend van het Eindhovense KX-soundsystem en vele freeparties sinds 1995. Ooit begonnen in Le beat International te stratumseind. Stijl: Hard Acid TeKno.

Dj JoostSOS.

Deze dj komt van het Nijmegense SOS soundsystem en heeft zich al vaak bewezen  in het underground circuit in Nederland. Stijl: Tekno tribe.

Onze hoofdact voor vanavond:


Dj Pseudoniem DESERTSTORM (LIVE)

Regelrecht vanuit Manchester (waar freetekno eind jaren 80 ontstond). Dj Pseudoniem (LIVE). Samen met zijn soundsystem Desertstorm creëerde hij een stroming die menig overheid zich nog lang zal heugen. Zij zijn verantwoordelijk voor het begin van een reeks op zeer grote schaal illegale travellersfeesten die uitgroeiden tot festivals van 45.000 mensen genaamd Teknival.

Soundsystems vanuit de hele wereld worden uitgenodigd voor een gratis 5-daags festival en bouwen daar hen soundsystems op die soms wel 50kilowat aan vermogen leveren. De hele zomer kun je hiervan genieten. Omdat het hele circus zich verplaatst van land tot land tot in het Midden-oosten aan toe.

In de jaren’ 90 tijdens de invoering van de wet Criminal justice werd Desertstorm door de overheid uit England verbannen dmv een groot bedrag in ponden. Met als afspraak nooit meer terug te keren naar de U.k.. Hiervan kochten ze grote trucks met dikke soundsystems en gingen vanaf die dag tot aan de dag van vandaag de hele wereld over en gaven zelf feesten in Bosnie in oorlogstijd.