Shantel: presented by Contrabanda!


Balkan Beats party!


dj Shantel (Bucovina / Disko Partizani) + dj Tommi (Balkan Beatz / Lowlands)


Shantel
Shantel is een van de hipste dj’s van het moment. Deze Duitser met Oost-Europese roots mag met recht de grote aanstichter van de Balkan Beats trend genoemd worden. Het is per slot van rekening Shantel geweest die er met zijn remixwerk voor acts als Fanfare Ciocarlia, Taraf de Haidouks en Mahala Rai Banda en de Bucovina Club cd’s voor gezorgd heeft dat authentieke volksmuziek opwindender klinkt dan ooit te voren!

Momenteel wordt Shantel volop gedraaid op de radio (wie Mahalgeasca van Mahala Rai Banda in de Shantel mix nog niet op 3FM voorbij heeft horen komen heeft echt liggen slapen!) en ook zijn eerste album met orkest (Disko Partizani) doet het erg goed.

Vanavond komt Shantel laten horen waarom hij dé hipste balkan beats dj van de wereld is! Zorg dat je erbij bent, want feestjes met Shantel zorgen immer voor excessen op de dansvloer, podium en bovenop de draaitafels! Oh ja, de wodka vloeit doorgaans rijkelijk…!

dj Tommi
Ons eigen trots is dj Tommi. Onder de naam Balkan Beatz maakt Tommi al drie jaar op een rij de Lima tent op Lowlands onveilig, maar ook het clubcircuit is inmiddels goed bekend met de party dj bij uitstek! Of het nu in zijn residentplekken Melkweg of Ekko is of in onze eigen Effenaar, van opzwepende balkan beats tot uitzinnige polka’s, als je maar kunt blijven dansen!


dj Tommi

Als je ook het avondprogramma van Contrabanda! wilt bijwonen kijk dan hier voor meer info!