La Melodia


hiphop met live-band!


+ Skenkie & Risskant


Let op: bezoekers met een kaartje voor Method Man & Redman (woensdag 9 april) kunnen op vertoon van het kaartje (bewaren dus!) gratis naar het concert van La Melodia.

De hiphop formatie La Melodia is de samenwerking aangegaan met een aantal zeer getalenteerde muzikanten. Gewapend met live-band zullen ze de Effenaar aandoen met hun Vibing High tour. La Melodia bestaat uit female MC Melodee en producer & DJ I.N.T. Zij brengen warme, soulvolle maar tevens rauwe hiphopmuziek van Hollandse bodem

Sinds 2004 timmert het duo hard aan de weg. Zo tourden ze o.a. in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië en Japan. Ook in Nederland hebben zij samen met Pete Philly & Perquisite vele Nederlandse podia gerockt. Hun debuutalbum ‘Vibing High’ zag eind 2007 in Nederland het licht en ontving lovende recensies in de media.

Om La Melodia muzikaal naar een hoger level te tillen, zijn zij de samenwerking aangegaan met een aantal zeer getalenteerde muzikanten. Gewapend met LIVE band brengt La Melodia haar rauwe hiphop met meer passie en soul dan ooit te voren! Noorderslag 2008 had de eer om de gehele band voor het eerst samen op het podium stage te presenteren. Aangezien dit een groot succes was, is het nu tijd om ook de rest van Nederland mee te laten viben op hun soul-volle hiphoptunes.

La Melodia heeft meer in petto! Op dit moment leggen ze de laatste hand aan de video clip van de nieuwe single Worldwide Connect feat. Roc C (Stones Throw). Deze zal binnenkort o.a. via hun website en op TMF te zien zijn, so be on the look-out!