Treetz


De minimumleeftijd voor Treetz is 18 jaar, legitimatie verplicht!


dj's Chuckie + Real el Canario + Hardwell + vj-collective Eyesupply


Treetz presents Sweet Sexy spring Sounds

Oftewel: de lente staat weer voor deur! De dagen worden langer, de nachten heftiger, dus een mooi moment voor Treetz om de bloemtjes weer eens goed buiten te zetten. Na bijna anderhalf jaar afwezigheid, is Treetz op vrijdag 4 april weer terug in de Effenaar en dat wordt meteen ook groots gevierd. Met natuurlijk DJ Chuckie en Real el Canario, én special guest Hardwell! Met verder voor 2008 veel specials, een nieuwe campagne, én de ouderwetse Treetz-sfeer is de enige echte Eclectic Extravagantic dus eigenlijk pas net begonnen... En nu ook om de maand op de eerste vrijdag van de maand in de Effenaar!

Chuckie en Real: “Treetz is niet direct dance, niet direct urban, niet direct pop, maar een high level eclectic dance night dat het beste brengt van alles. Verpakt op een manier zoals wij het graag doen: met skills, een perfecte timing en techniek. Maar vooral met het doel om altijd weer volledig elke club op z’n kop te zetten! Het mooie van de eclectische versmelting van stijlen is ook dat wij daardoor soms kanten op kunnen gaan, die je in eerste instantie niet zo snel zou verwachten, maar die voor ons wel heel erg voor de hand liggen. En wat is er dan beter om dat allemaal in je eigen avond te kunnen doen? Voor onszelf is Treetz een perfect platform om nieuwe dingen uit te proberen en voor het publiek en de fans is het een onvergetelijke avond met een uniek en exclusief karakter. Perfect, toch?!”

Hou vooral www.treetz.nl en treetz.hyves.net goed in de gaten voor alle nieuwtjes rondom Nederlands populairste eclectic clubnight!

Main

DJ Chuckie

DJ Real el Canario

DJ Hardwell

VJ-collective EYESUPPLY