LOS


De minimumleeftijd voor LOS is 18 jaar, legitimatie verplicht!


Don Diablo, Billy the Klit, Ricky Rivaro, Fetish Verdi, Soulfonic Source, Dirty Priest, MC Vika Kova


Eindhoven, ARE YOU READY FOR LOS?

Soulmax gaat 12 april met LOS naar het zuiden. Na Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Bloemendaal, en Scheveningen is nu Eindhoven aan de beurt. Ze zeggen altijd ‘EINDHOVEN DE GEKSTE,’ nou Soulmax loves craziness. 

Voor Eindhoven is LOS een nieuw concept, maar in andere steden is het al een ware trend. LOS staat bekend om zijn funky housebeats, relaxte partysfeer en goede feestjes. De deejays draaien altijd met plezier en MC Vika Kova maakt van iedere editie een groot feest.

Ook voor de LOS editie in Eindhoven is weer een blik unstoppable deejays opengetrokken. Eindhoven mag voor het eerst LOS gaan op de beats van  Don Diablo, Dirty Priest, Billy the Klit, Ricky Rivaro, Fetish Verdi, Soulfonic  Source en miss MC Vika Kova.

Wie aan uitgaan in Eindhoven denkt, denkt aan de Effenaar. Zoals ieder poppodium is de Effenaar groot, maar toch knus. De Effenaar valt te typeren als een eigenzinnig en open poppodium. LOS moest van Soulmax op deze locatie, want dat eigenzinnige past bij deze party. Dus zaterdag 12 april trekken we met alle vogels naar het zuiden. Dit is de dag dat het grote feest plaatsvindt.

LOS komt niet vaak naar Eindhoven. Zorg dan ook dat je erbij bent en wacht niet te lang met kaarten kopen.

De voorverkoopkaarten zijn voor €12,50,- verkrijgbaar via Ticketservice, Easyticket en iedere dag van 13:00 – 18:00 bij de dagkassa van de Effenaar. Op programma avonden is de kassa ook na 18:00 uur geopend. De kassa is op zondagen dat er geen programma in de Effenaar is, gesloten. Aan de deur kosten de kaarten €15,00. Voor meer informatie mail info@soulmax.nl.

Soulmax is here to please, so peoples it’s yours to enjoy. Spread your wings and go to the south. Forget tomorrow live today, go crazy at LOS!