Method Man + Redman


hiphop


Let op: bezoekers met een kaartje voor Method Man & Redman kunnen donderdag 10 april op vertoon van het kaartje (bewaren dus!) gratis naar het concert van La Melodia in de Effenaar. Check hier voor meer info over dit concert!

METHOD MAN  &  REDMAN 

Op woensdag 9 april zal het legendarische rap duo voor een exclusief concert de Effenaar bezoeken. Beide artiesten hebben Nederland vaak bezocht maar dit zal de eerste keer zijn dat zij samen een show in ons land zullen doen. Veel fans hebben hier dan ook jaren naar uitgekeken.

Method Man is het bekendste lid van de Wu-tang clan en Redman de bekenste van de Defsquad waar ook Erick Sermon en Keith Murray deel van uit maken.

 

Ook op het witte doek gaat het beide artiesten goed af zo speelde Method Man afgelopen jaar in CSI en de HBO hit serie “The Wire “ en heeft Redman in de laaste Childs Play film gespeeld. Momenteel werken ze aan: "How High 2" en "Black Out 2" waar de meeste fans echt op zitten te wachten want iedereen die deze films en de albums in bezit heeft weet dat er magic onstaat waneer deze 2 artiesten samen werken!

Let op: bezoekers met een kaartje voor Method Man & Redman kunnen donderdag 10 april gratis naar het concert van La Melodia in de Effenaar. Check hier voor meer info over dit concert!