Uitverkocht

PSV Supportersfeest


Kaarten zijn verkrijgbaar via de Supporterswinkel PSV (telefoon 040-2574782 of info@supver-psv.nl).


Nick & Simon + Jeroen van de Boom + Vangrail + opnames PSV TV.


Klap in het gezicht van de fans!

PSV laat trouwe fans in de steek

 

“Een klap in het gezicht van de fans”, zo reageerde Ger van Os, voorzitter van de Supportersvereniging PSV op het bericht dat de PSV selectie, ondanks duidelijke afspraken daaromtrent, toch niet aanwezig zal zijn op het PSV Supportersfeest eind deze week. Het is nu duidelijk dat de trouwste fans van PSV niet belangrijk genoeg zijn. “Fans die al het hele seizoen, ondanks de prestaties, achter hun team staan”, aldus een getergde voorzitter.

Op een heel laat moment heeft PSV, bij monde van Algemeen Directeur Jan Reker, aangegeven dat PSV andere belangen laat prevaleren boven het jaarlijkse PSV Supportersfeest. De club wil koste wat kost ineens een trainingskamp in het buitenland beleggen. Vanwege de weersomstandigheden in Nederland zou trainen niet mogelijk zijn. “Waarom hebben wij dan jaren geleden medegefinancierd aan een kunstgrasveld?”, vraagt Ger van Os zich af, de aanleg hiervan was tenslotte bedoeld om ook in barre omstandigheden optimaal te kunnen blijven trainen.

Ook het argument dat de oefenwedstrijd tegen Anderlecht in Brussel nu verplaatst is naar La Manga in Spanje vindt bij de voorzitter van de Supportersvereniging geen begrip. Het kan wel zo zijn dat de weersomstandigheden daar beter zijn, maar dan had PSV nog rekening kunnen houden met andere afspraken die ze hadden gemaakt, zoals die over aanwezigheid bij het PSV Supportersfeest. Maar blijkbar tellen afspraken met fans niet meer mee.

De Supportersvereniging PSV is zéér teleurgesteld in de opstelling van PSV, maar zij gaat verder met de organisatie van het fantastische feest in de Effenaar in Eindhoven. Ook zonder selectie zal het een grote happening worden! De aanwezige artiesten zullen daar wel voor zorgen! Als PSV blijkbaar de steun van de fans niet nodig heeft, zullen wij aantonen dat het ook zonder hun een festijn zal worden.
-----------------------------------------------------------------------------------

Ook zijn er, zoals bij elk feest, een aantal fantastische acts (en misschien nog wat andere verrassingen), zoals:

Op het feest zullen twee party-fotografen aanwezig zijn. Zo kun je makkelijk met jouw favoriete PSV speler en met je mede fans op de foto.

Feestlocatie is dit jaar in Eindhoven! In De Effenaar, Dommelstraat 2, te Eindhoven. Deze locatie is vlakbij het station en is voor iedereen makkelijk te bereiken (ook met het NS nachtnet).

Toegang voor leden van de Supportersvereniging PSV is gratis (zij krijgen op vertoon van hun toegangsbewijs ook nog eens 4 gratis consumpties). Ook kunnen zij nog één introducé meenemen (kaartje €5,-). Overige PSV (seizoen)clubcardhouders zijn ook van harte welkom, zij betalen €5,- per persoon (max twee kaarten per persoon).

Kaarten voor hét grote PSV feest zijn vanaf 1 december 2008 verkrijgbaar via de Supporterswinkel PSV (telefoon 040-2574782 of info@supver-psv.nl). Leden die verder van Eindhoven wonen en toch willen komen kunnen ook met de Supporterswinkel contact opnemen(ovv lidnummer). Maar let op! op=op. Ook leden van de Supportersvereniging PSV wordt daarom aangeraden hun kaarten nu al af te halen in de Supporterswinkel PSV.