New Jack City


Minimum leeftijd 21 jr., legitimatie verplicht!


dj's MAN!E, TLM


Takin’ you back met New Jack City in 2008!

Ook in 2008 gaan we weer 100% oldschool feesten in de EFFENAAR. Vrijdag 1 februari komt de voltallige New Jack City crew naar Eindhoven met de beste New Jack Swing, Oldschool Hip-Hop, sexy R&B, Dance- en Clubclassics en nog veel meer lekkers. Laat je meenemen naar toen op deze volwassen en warme clubavond (21+) met DJ’s MAN!E, TLM en host LEXAY. Let’s Boogie..!

New Jack Swing is de voorloper van de huidige R&B en combineert uptempo (Hip-Hop) beats met melodieuze zangpartijen. Het is ontstaan vanuit de 80’s Funk, Soul en Danceclassics.

Teddy Riley (Guy, Wrecks 'N' Effect, Blackstreet), New Edition (Bobby Brown, Johnny Gill, Bell Biv Devoe, Ralph Tresvant), Keith Sweat, Jodeci, Basic Black, Today (Big Bub), Troop, Heavy D & The Boyz, SWV, Pebbles, Tony Toni Tone (Raphael Saadiq), AL B Sure en R. Kelly zijn slechts een kleine greep artiesten die New Jack Swing maakten tot wat het was.

Naast een flinke dosis New Jack Swing, Oldschool Hip Hop en Dancehall gaan we ook terug naar de roots.. juist, de Disco knallers en de Danceclassics van de 80’s !

Resident DJ’s MAN!E (New Jack City/Reminisce/ML75.nl) en TLM (New Jack City/Represent/ML75.nl) zijn geen onbekenden in het vak en zijn samen goed voor 20 jaar aan clubervaring! In combinatie met host LEXAY zullen ze de beste New Jack Swing, Old School Hip Hop, Dance- en Clubclassics, Sexy R&B en een fijne selectie van slowjams ten gehore brengen.

Check dus, 1 februari de EFFENAAR voor de derde editie van New Jack City in Eindhoven en ga weer terug naar de tijd van toen! Alvast een preview van de avond? Check www.newjackcity.nl, schrijf je in voor de mailing en maak kans op gratis tickets voor niet-te-missen vrijdag avond.

New Jack City kent een minimumleeftijd van 21 jaar. Kaarten kosten € 8,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de grotere postkantoren, de GWK’s, VVV’s, de Ticketlijn (0900 300 1250), alsmede aan de kassa van de Effenaar en de andere bekende adressen.