SAPPIG!


De minimum leeftijd voor Sappig is 18 jaar. Legitimatie verplicht!


Ricky Rivaro + Sunnery james + Ryan Marciano + Skitzofrenix + Quintino + Joey Daniel + Mirwais & Yamani + MC Spyder


SAPPIG! 040 start het nieuwe jaar op een nieuwe locatie in Eindhoven. Vanaf februari zullen er zes SAPPIG! edities per jaar in de lichtstad plaatsvinden. De nieuwe locatie zal de Effenaar zijn! Dat SAPPIG! van locatie veranderd is niet vreemd voor het concept. SAPPIG! 020 kiest elk jaar een andere locatie in de hoofdstad en heeft de afgelopen jaren gezeten in Hotel Arena, en Panama. Op dit moment zit SAPPIG! 020 in de Escape. Nu meer over het nieuwe frisse jaar van SAPPIG! 040 in de Effenaar.

Vanavond vindt de Kick-Off plaats met een spectaculaire line-up! In een adem zullen dat zijn: Ricky Rivaro, Sunnery James en Ryan Marciano, Quintino, Skitzofrenix en Joey Daniel. Het geheel wordt gehost door MC Spyder.

Ricky Rivaro is natuurlijk mister Bloemendaal. Geen enkele dj drukt zijn stempel zo nadrukkelijk op het succes van Nederlands eigen muzikale paradijs tijdens de zomermaanden. Als resident van de grootste strandtent Bloomingdale is hij elk jaar weer trendsettend. Behalve via zijn dj sets, gaat dit ook via de Bloomingdale cd compilaties die persoonlijk door hem gemixed en gekozen worden. Wie in 2007 de partysites heeft bijgehouden en landelijk de topfeesten heeft afgelopen kwam 2 namen steeds overal tegen; Sunnery James & Ryan Marciano. Zij hebben met hun opzwepende beats hun stempel weten te zetten op de dance scène. Dat hun achterban uit meer dan 80% vrouwen bestaat heeft naast hun motto: ‘wij draaien om de vrouwen te laten dansen’ ook met hun uiterlijk te maken. Als zij draaien en je zou de zaal van achteren moeten bekijken, dan zie je alleen mannen. Dat komt omdat alle vrouwen voor de dj booth los staan te gaan. Dansende voeten, handen in de lucht en genietende ogen! Quintino is de protegé van Laidback Luke, producer van dancefloor fillers als Wooker, Girls en heeft een release op de cd van niemand minder dan de levende legende Roger Sanchez. Met zijn brede glimlach, dope bootlegs en sterke exclusives die garant staan voor hitte, hitte en nog eens hitte! Skitzofrenix is het grootste talent uit het nest van de meest succesvolste bookingagency van Nederland, 1Management. Zijn energieke en aparte stijl maakt hem uniek en zeer succesvol. Dat hij nu al een grote publiekstrekker is beloofd alleen maar meer voor de toekomst. Hij ligt ver voor op het schema van de grote namen die ook bij zijn boeker zitten. Dat belooft wat…! Als host, zal MC Spyder de avond met woorden aan elkaar rijgen. Goede wijn hoeft geen krans, een bekend gezegde die zeker opgaat voor deze legendarische MC! Hij heeft werkelijk op alle grote festivals en feesten gestaan. En dit voor verschillende stijlen. Het maakt deze gigant niet uit, ook het publiek niet. Hij wordt overal geaccepteerd en zijn talent gewaardeerd. SAPPIG! heeft met deze verzameling van topartiesten en toptalent een ideale mix voor de Kick-Off editie in de Effenaar.

Zorg dus dat je erbij bent op de eerste editie van SAPPIG! in 2008 in Eindhoven in de Effenaar! Eigenlijk mag je dit gewoon niet missen…