Uitverkocht

Leaf (uitverkocht)


Pop. Na succesvolle show als support bij VanVelzen terug in de Effenaar!


+ Destine


Na een succesvolle show als support bij VanVelzen gaat Leaf ons vandaag wederom verblijden met een bezoek.

Het liedje Wonderwoman zit nog altijd steevast in ieders hoofd en de zomerse prikkels gieren door het lijf. Dat Leaf naar de Effenaar komt, uitgerekend op Valentijnsdag, is natuurlijk als de slagroom op de taart voor iedereen die zijn of haar lief wil verrassen met een concert van waarschijnlijk Neerlands liefste band!

Het zonnige vijftal uit Utrecht is ontstaan in september 2005, toen de rockacademie studenten besloten hun vriendschap een geluid te geven. Geïnspireerd door de zomer zijn ze met de zon in hun hoofd aan het musiceren geslagen. Sindsdien speelt dit vrolijke bandje goedlopende popliedjes in akoestische setting in de stijl van Jack Johnson. Ogen dicht en je waant je met je zonnebril en een koud biertje op het strand.

Het debuutalbum Life's a Beach, gaat net als de single Wonderwoman, als zoete broodjes over de toonbank. Check hier de videoclip van Wonderwoman.

Destine
Powerpopsongs, een moderne Amerikaanse rocksound en een punkrocktwist. Destine maakt vrolijke en hoekige popsongs die fijn in het gehoor liggen.
Deze band uit Tilburg is ontstaan als project van de 21 jarige multi-instrumentalist Robin van Loenen. Nu is de band een hechte club van vijf jongens die vooral erg veel zin hebben om elke zaal in Nederland en daarbuiten plat te gaan spelen.


Destine