Comedy Night


Comedy


Chris v.d. Ende + Marco Penose + Hole In The Boat (Martijn Proemstra en Gerry v.d. Laan) + MC Tricky Rick


Chris v.d. Ende
Laat je niet in de war brengen door zijn huidskleur, zijn oerhollandse mentaliteit steekt hij niet onder stoelen of banken.
Hij heeft als één van de jongsten allertijden in de finale gestaan van de Lucky Strike Talent Tour 2001. Chris is een talent waar je nog veel van gaat horen. Chris is geboren in Brazilië en geadopteerd door Nederlandse familie. Hij lijkt van ver weg te komen, maar hij is opgegroeid in De Lier, nabij Delft. Op zijn 18e jaar begon hij met stand-up comedy. Op zijn 22e kreeg hij zijn eigen ochtend radio show bij FunX. Op 23 jarige leeftijd won hij de publieks- en juryprijs van de Culture Comedy Award, dé stand up prijs van Nederland en België. Hierna heeft hij zijn eigen programma gehad op TV West genaamd “Het volgende oog”.
Tegenwoordig is hij één van de vaste comedians van het Comedy Café waar hij met zijn actuele grappen alle zalen plat speelt.Chris v.d. Ende


Hole In The Boat
Gerry van der Laan and Martijn Proemstra present a fully improvised two-man show based on suggestions from the audience. Sometimes serious, sometimes hilarious, but always versatile, musical, and improvised!  
Martijn Proemstra was a member of Improphecy for three years. He took Improv classes in Chicago, USA –Improv capital of the world – to perfect his skills and can occasionally be spotted on Dutch music channel TMF. Once in a while he can be found trying his hand on some stand-up material as well!
Gerry van der Laan started as one half of Improv duo 'House of Mangoes'. Apart from winning the Boom Chicago Improv Battle twice in a row, he also joined the group 'Blind Date' for performances at the Fringe Festival in Edinburgh, Scotland. After that he was a freelance reporter for 3FM for two years. More recently he was a member of Improphecy, performing on a regular basis with Martijn leading to the birth of Hole in the Boat.


Hole In The Boat


Marco Penose
Toen Marco 13 jaar geleden een Stand-Up Comedy show zag wist hij dat hij eindelijk iets gevonden had waar hij talent voor had. Zonder opleiding in die richting ging hij diverse Open Podia langs om zo zijn grappen en grollen op een publiek los te laten; en niet zonder succes. Deze nietsontziende Amsterdammer is inmiddels al meer dan 10 jaar te bewonderen in het Comedy circuit. Festivals als Paaspop, N-joy e.a. zijn al slachtoffer geworden van deze comedian. Niet alleen Nederland, ook Belgie en zelfs de Nederlandse Antillen waren niet veilig voor zijn brutale, snelle, maar altijd gevatte humor. Hij was te zien bij The Comedy Factory en enkele  BNN programma’s. Sinds 1996 is Marco één van de vaste gezichten van Comedy Café Amsterdam.


Marco Penose

MC Tricky Rick
Tricky Rick (Richard Brailford) komt oorspronkelijk uit New York, waar hij zijn carierre als performer begon aan de Manhattan School of Music. Nadat hij zijn diploma voor Music Education and Performance behaald had, verhuisde hij naar Los Angeles. Hier was hij muziekleraar op een van de ruigste middelbare scholen in de stad.
Hij werd succesvol als manager van de rockband The Hollywood Heroes maar toch mistte hij iets in zijn leven : de opwinding van het optreden.
Nadat hij zijn 1e feature film had gemaakt begon hij als lid van de cast in de soap General Hospital en the Young and the Restless. Ook maakte hij zijn opwachting in series als Hillstreet Blues, Fame, Jake and the Fatman etc. In februari van 1987 was hij te gast in comedy series als “What’s happening now’ en zijn carrière als comedian begon.
Nadat hij zich in Nederland had gevestigd, werd hij een van de populairste MC’s in het comedy wereldje. Zijn messscherpe improvisaties vallen zeer in de smaak bij het publiek. Tricky Rick treedt regelmatig op in het Comedy Café Amsterdam en heeft met de Lucky Strike Comedy Tour en de Murphy’s Comedy Night door het hele land gereisd. Verder heeft hij optredens in Duitsland, Belgie, Frankrijk en Engeland op zijn naam staan.


MC Tricky Rick