Uitverkocht

Beth Hart: UITVERKOCHT


De Amerikaanse Beth Hart is de afgelopen jaren een graag geziene gaste op Nederlandse podia geworden. Aan een reeks indrukwekkende concerten, is ze van plan er in de Eindhoven één toe te voegen.

Ook in 2005 stond Hart al eens op het podium van de Effenaar. Destijds nog met een akoestische set. Maar nu zal ze tijdens het eerste weekend van het nieuwe jaar met een volop rockende band op het de planken stappen. Dit geheel in de lijn van haar meest recente album ’37 Days’. Hierop klinkt ze inderdaad zoals ze vaak treffend wordt genoemd: zoals een liefdesbaby van Janis Joplin en Robert Plant geklonken zou hebben. Krachtig, zielvol, melodieus en oprecht. Zoals iemand die vele ups en downs heeft gekend, en die al haar levenservaring weet te vangen in de meest eerlijke rocksongs.

Op het podium is Beth Hart een type die je constant bij de les houdt met haar gedreven performance. Met haar rouwe stem, knappe pianobegeleiding en prima begeleidingsband zorgt ze voor een bezielde rockshow. Geen slechte ingrediënten voor het allereerste weekend van 2008!