Club 3VOOR12 Eindhoven


Yeah! 3VOOR12 Eindhoven gaat ons weer verrassen met een feestelijke clubavond!


The 925's + 3 Day Adventure + Appie Kim + We Love People in Bearsuits + The Longmen + Vj's Schwarzwald + Herteweide


De flyer doet het al een beetje vermoeden, het wordt een vrolijke bedoeling in de Effenaar tijdens Club 3VOOR12 Eindhoven! Carnaval mag dan voorbij zijn, dit betekent niet dat je thuis bij de pakken neer kan gaan zitten. 3VOOR12 Eindhoven trekt namelijk een blik aan heerlijke artiesten open. Een gevarieerde avond waarbij stil staan onmogelijk is, een avond om je te laten verrassen en een avond om je te laten verbazen, het lijkt bijna wel een kinder surprise. Een kort overzicht van wat je allemaal kan verwachten.


Appie Kim

Uit Den Haag komt Appie Kim. Appie Kim is het nieuwe solo project van liedjes schrijfster Natasha van Waardenburg. Met optredens in Liverpool, Londen, Antwerpen en Amsterdam word het hoog tijd dat Eindhoven kennis gaat maken met deze top nederpop act. Uit Utrecht komt een act met de, op zijn zachts gezegd, hoogst opmerkelijke bandnaam, We love people in bearsuits.


The 925's

Maar Club 3VOOR12 Eindhoven is er natuurlijk vooral voor de regionale acts. Uit Geldrop komen The 925's het podium rocken. De muziek klinkt enorm Brits en dat klopt ook wel want stiekem komen de heren, die op het moment resideren in ons Brabantse, uit het Verenigd koningkrijk. De gasten van 3DayAdventure zijn wel recht uit de Brabantse klei getrokken. Dit duo rockt electronisch de pan uit.

De avond zou niet compleet zijn als 3VOOR12 Eindhoven niet zelf de afterparty zou organiseren. Waren het de vorige keer de meiden van Screaming Mimi's die de zaal afbraken dit keer mogen de mannen van The Longmen de tent op zijn kop zetten. En met recente optredens op o.a. feestjes van VICE, BLEND en als klap op de vuurpijl het STRP festival, weten we ondertussen dat niemand veilig is voor de rock ’n rave van deze heren!