The Sixty Niners


gratis Hermano aftershow in het café!


John Garcia heeft natuurlijk een krachtige strot, maar vroeg of laat is bij hem de puf er ook uit. Gelukkig kun je daarom na afloop van het optreden van Hermano gratis en voor niks in ons café terecht voor een show van The Sixty Niners.

The Sixty Niners bestaat uit twee bijzonder creatieve geesten. Claudia Hek is een bekend gezicht in de garage rock scene vanwege haar artwork op flyers en T-shirts van bands over de hele wereld. Ook speelt en speelde ze in diverse bands als Los Looches en The Bones. Bij de Sixty Niners zit ze achter het drumstel. Haar partner in crime op gitaar en zang is Michiel Hoving. Michiel is animator van een aantal beruchte underground cartoons zoals Ugly Mean Chickie en Dead Rat. Ook als schilder en illustrator heeft hij naam gemaakt door zijn eigenzinnige creaties.

De stijl die ze zichzelf met The Sixty Niners toegeëigend hebben omschrijven ze als Southern Double Neck Raw Sex Blues Punk. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig, dus met zeven woorden moet de gemiddelde verstaander zeker kunnen snappen wat hier mee bedoeld wordt. Uiteraard is de uitvoering lekker trashy, zoals je dat van een tweepersoons band mag verwachten.