Uitverkocht

Oud & Nieuw Festival UITVERKOCHT


00:30 tot 07:00!!


Vicarious Bliss (Ed Banger Rec, Fr) + The Scandals (Berlin, D) + Robob + In Bloom Dj's + Jaffa in Stereo + Mala Vita + DJ PunchOutPat (Poptrash) + Perestroika Sound System + Bavaria Cowboy + Def Ameri


Het oud & nieuw festival wordt weer een knaller! De dance line-up in de grote zaal en het concert/rock programma in de kleine zaal en in het café zijn helemaal rond en bieden écht voor elk wat wils!


Scandals

Grote zaal
Met trots kondigen we een knallende dj-set aan van Vicarious Bliss, die furore maakte op het Franse Ed Banger label, ook bekend van Justice, Uffie, Sebastian, Daft Punk en nog veel meer. Verder de primeur voor Nederland van The Scandals, een geweldig mash-up dj duo uit Berlijn. Het nieuwe jaar wordt ingewijd door DJ’s Korben UK en Rascal. Deze In Bloom DJ’s gooien de dikste house tracks van het afgelopen jaar voor je in de blender. Een muzikaal eerbetoon aan 2007 in een klapper van een mix! En de Eindhovense klapper op de vuurpijl is niemand minder dan Robob himself die de boel feestelijk afsluit.


Vicarious Bliss

De line -up in de kleine zaal en het café is ook al veelbelovend.

Kleine zaal
In de kleine zaal trappen we af met een flinke dosis dansbare rock n roll sleazyness. Zorg dat je op tijd bent want dj Punch Out Pat, bekend van de Poptrash parties in onder meer Melkweg wacht echt niet met zijn knallende dansbare rockhits!
 


PunchOutPat


Volgens de leden van Jaffa in Stereo zelf klinkt hun muziek 'Als je moeder in een te strak luipaard-print badpak.' Zegt dit nog niet genoeg? Sexy, smooth and sleazy, baby!! Deze Eindhovense band, met in de gelederen oa. Richard Plukker (oa. Candybar Planet) en Arno Landsbergen (The Spades)  rockt, is funky en speelt lekker smerige songs! Wie in dit piepjonge jaar al een vet concertje wil zien, moet zéker naar deze Jaffa's komen kijken!

Als het dak er bij de Jaffa's al niet vanaf is, zal het er in de kleine zaal in ieder geval afgaan met de opzwepende mestizobalkanparty van Mala Vita. Afgelopen zomer stonden ze in de Effenaar al garant voor een Mediteraanse feesttrip, wed maar dat ze ook deze keer de zon zullen doen schijnen!
 


Mala Vita

Het Eindhovense balkanfeestduo Perestroika Sound System is net als vorig jaar weer van de partij. Wie kan zich de polonaise op het oud & nieuw festival van vorig jaar om 4 uur 's-nachts nog herinneren? Met hun aanstekelijke mix van balkan beats, Russische drankliederen en opzwepende zigeunerpunk zetten ze zalen door het hele land op de kop. Vannacht zijn ze gelukkig in hun hometown! Voor de gelegenheid nemen ze ook nog een goede vriend mee.
All the way from het Duitse Beieren komt Bavaria Cowboy, de krankzinnige jodeleske schlager-dj die het zelfs weet te flikken om mensen te laten hossen op Duitse cowboyliederen met titels als 'Sein bestes Pferd'. Get ready for the real scheiße!


Perestroika Sound System


Café
In het café zullen 's lands energiekste Johnny Cash vertolkers hun Effenaar debuut maken. Onder de naam Def Americans brengt het viertal het beste wat de Man in Black heeft voortgebracht. Songs als 'Cocaine Blues',  'Jackson' en 'Get Rythm' zijn er om op te dansen!

 


The Sixty Niners mogen met recht een van de grootste sensaties genoemd worden die de afgelopen tijd in ons café aantraden. Als afterparty van de show van Hermano op 17 november jongstleden maakte het duo een dusdanige indruk dat we niet anders konden dan hen uit te nodigen om het rauwe bluespunkgeweld eens dik over te doen!


The Sixty Niners

Ook 's lands energiekste trash garage rock n roll trio Low Point Drains is van de partij! Deze heren maakten reeds diverse malen furore in het Eindhovense en zijn eigenlijk typisch zo'n band waar je live bij moet zijn. Kei vunzig, kei trashy, bier in de ene hand en een vette oliebol in de andere!