ALRT: Monika Kruse + Karotte


techno - electro -minimal - techhouse - breaks


dj's Monika Kruse (Terminl M, Electric Avenue Recordings, D) + Karotte (Cocoon, D) + Estroe (EevoNext, Connaisseur, NL)


Karotte aka Peter Cornely is een dj die zijn carrière langzaam opbouwde door zorgvuldig jarenlang zijn skills en platenkeuze te verfijnen. Zijn liefde voor muziek is daarbij de grootste drijfveer en maken zijn sets tot een unieke ervaring. Residenties in prominente clubs als Cocoon in Frankfurt tonen dat aan! Karotte open staat voor alle elektronische muziek en zijn set bevat dan ook minimal, TechHouse, electro, breakbeats en nog veel meer. Dat dat aanslaat bewees hij nog op de afgelopen Lowlands editie waarbij menig verstokte rockliefhebber zich niet in kon houden om los te gaan op zijn beats. Zijn radioshow Karotte’s Kitchen resulteerde onlangs in een gelijknamige verzamel CD, een 80 minuten durend feest met een verrassende platenkeuze. Als producer werkt Karotte samen met onder meer Gregor Tresher en zijn releases worden gedraaid en ondersteund door dj’s als Darren Emerson, Mason, Shinedoe en Monika Kruse.


Karotte

Monika Kruse gaat vanavond het gevecht om de draaitafels aan met collega Karotte. Monika werd bekend als techno dj en was resident in onder andere de legendarische Ultraschall club in München (De beste club van Europa!). Door de jaren heen verfijnde ze haar draaistijl en maakte ze producties voor diverse labels, zoals Kurbel records, en uiteindelijk resulteerde dit in twee eigen labels, Terminl M Records en Electric Avenue Recordings, waarmee ze enkele jaren geleden een absolute zomerhit scoorde met ‘Latin Lovers’. Monika’s huidige sets duiken meer de diepte in maar zijn stevig en donker, back to back met Karotte staat ze voor een opzwepende en enerverende muziekervaring!


Monika Kruse

Nederlands charmantste techno dj Estroe opent de avond en dat doet ze met liefde! 2007 is alweer haar tiende jaar achter de draaitafels. Haar sets geven ruimte voor diepgang in combinatie met een pure dansvloer sound. Natuurlijk ontbreken haar eigen tracks (op onder andere het Connaisseur label) niet in de sets die uitblinken in verfijning, elegantie en warmte.


Estroe