Campingdisco


Rond-de-tafel nostalgie en wasbakken flirterij! Fok lentekriebels, hoera gutsend zomerzweet! Kom naar de enige echte Campingdisco van Eenheidsworst in de Effenaar. Laat je billen schudden in je trainingsbroek en dans op je blue suede slippers. Begeef je in het underground Bingo circuit en eet een stokbroodje 'La vache qui rit'. Met muziek van nu en de hitjes van toen, vergeten plaatjes, Duitse electro en dikke vette Franse hiphop van DJ's Lustige Lola en Weltschmerz.

Maar wie de F.. is Eenheidsworst?

Iedereen wil uniek zijn. Geen onopvallende grijze muis in de massa, maar eruit springen en het liefst er bovenuit stijgen! Eenheidsworst niet. Eenheidsworst wil gewoon een leuk feestje geven. Eenheidsworst bestaat uit vijf Brabantse vrouwen met ieder hun eigen expertisegebied. Linda van Houts (styling), Loes Verstappen (grafische vormgeving), Susan Looijmans (concept ontwikkeling), Sanne Huijsmans (event management) & Sanne Huijsmans (concept ontwikkeling en DJ). Eenheidsworst wil, net als iedereen, vernieuwende concepten ontwikkelen en een alternatief bieden voor het uitgaanspubliek. Feestjes die net zo uniek zijn als ieder ander feestje, maar dan leuker.

Na Club 8 en Solar, komt Eenheidsworst nu met de Campingdisco in de Effenaar! Die nostalgie die elke camping weer oproept van kneuterigheid, het genoegen met minder comfort en het plezier in de kleine dingen van het leven. Kortom, je reinste Hollandse gezelligheid. Denk aan eindeloos pingpongen tegen Tafeltenniskoning Ping Pong, hangen op onze klassieke campingmeubilair mét tafellakentjes en Bingo met de mooiste prijzen. En de hele avond is er natuurlijk de niet-te-missen en niet-te-vergeten Campingdisco!! Onder de TL lampen en op de beats van sleazy hitjes, Franse Hiphop, nog meer nostalgie, Duitse electro en af en toe een echte chanson. Alles mag; schurken, schuifelen, schuren, slijpen, tongen achter de caravan of even vozen bij de wasbakken.