New Jack City: grand opening!


90's R&B / Swingbeat Minimum leeftijd 21 jr., legitimatie verplicht!


dj's Man!e, TLM & Rae, hosted by Lexay


De Effenaar is een nieuwe clubavond rijker. Vanaf 19 oktober zal de stad om de maand veranderen in New Jack City. Dit concept is ruim twee jaar geleden met succes in het leven geroepen om het gat te vullen voor de New Jack Swing en Oldschool liefhebbers, die bijna nergens terecht konden.

De introductie van New Jack City in april 2005 betekende een wederopstanding van New Jack Swing in het uitgaansleven. New Jack Swing is de voorloper van de huidige R&B en combineert uptempo (Hip-Hop) beats met melodieuze zangpartijen. Het is ontstaan uit de funk en danceclassics uit de eind jaren ’80. Aangevuld met Old School Hip Hop, Dance- en Clubclassics, en een fijne selectie slowjams en sexy R&B staat New Jack City garant voor een volwassen (21+) en classy avond uit in de Effenaar met de lekkerste platen van toen.

Resident DJ’s MAN!E, TLM en RAE hebben hun sporen inmiddels verdiend binnen dit genre en zijn 19 oktober ook van de partij. Uiteraard is de vaste host Lexay er ook bij. Samen  draaien ze de hele nacht de beste platen van de beste artiesten! Ken je ze nog? Teddy Riley, Guy, Keith Sweat, Blackstreet, Jodeci, Bell Biv Devoe, Boyz II Men, R. Kelly en vele andere R&B pioniers. Bij New Jack City hoor je ze allemaal langskomen!

19 oktober is Eindhoven dus voor één nacht New Jack City. Voor een toffe avond uit, met de lekkerste muziek van toen is New Jack City @ Effenaar the place to be!

New Jack City kent een minimumleeftijd van 21 jaar.  Schrijf je in voor de New Jack City mailinglijst op www.newjackcity.nl om kans te maken op gratis kaarten.