Club 3VOOR12 Eindhoven


The Feromones + Screaming Mimis + The Exploding Shetland Ponies + Lumen dj groep + Sleepingdog (café)


VPRO's 3VOOR12 kent alweer een tijdje een heuse Eindhovense afdeling. En dat werd tijd, na Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en nog een handvol andere steden en regio's heeft nu ook de muziekhoofdstad van het zuiden een eigen 3VOOR12 site. Maar er is meer dan alleen een muzieksite, een aantal keren per jaar komt 3VOOR12 naar de Effenaar om hier een spetterende avond neer te zetten met artiesten uit de regio en het beste wat buurregio's te bieden hebben!

 


The Feromones

THE FEROMONES (kleine zaal)
Vier mannen... Artistieke neuroot ontmoet rustige redelijkheid. Een sausje technisch vernuft en stilistisch 'loos gaan' leidt tot wilde metalmannen die een dansje wagen. Muzikaal? Ja. Uit je dak gaan? Vanzelfsprekend. Deze jonge gasten klinken als the Cure, Simple Minds en Depeche Mode, maar dan modern en helemaal van deze tijd. Met een platencontract van Matchbox recordings uit Engeland op zak en met de release van een nieuwe single kan een optreden tijdens club EHV natuurlijk niet uitblijven!

The Exploding Shetland Ponies

THE EXPLODING SHETLAND PONIES (kleine zaal)
Joris, Thom, Bob en Patrick vormen de formatie met misschien wel de meest opmerkelijke naam van dit moment. Ontstaan aan de bar van de kunstacademie in Breda rocken ze nu een aantal jaren de Nederlandse podia. In Eindhoven is de formatie nog niet te zien geweest en een band met dergelijke dansbare baslijnen, bombastische gitaarexplosies en sexy zang verdient een plekje op ons podium. Hou je van Soulwax maar schuw je niet de diepte van Radiohead en zet je regelmatig een cd van dEUS op dan kun je deze band zeker waarderen!

 

Screaming Mimis

SCREAMING MIMIS (foyer/ kleine zaal)
Na het gitaar geweld is het tijd voor een ontspannen dansje op de muziek van de Screaming Mimis. Deze vijf chicks laten je dansen op platen uit de eigen zeer diverse collectie. Op een aanstekelijke manier vliegen de hits van toen en nu je om de oren, in een volgorde waar dj Tiësto een puntje aan kan zuigen.

LUMEN (foyer/ kleine zaal)
Ramb, Paular en Hank Long zijn drie vinyldieren bij uitstek. De heren zoeken het vandaag eens niet in de beats maar laten je in de juiste sfeer komen voor de avond. Mocht je al het geweld uit de kleine zaal in de loop van de avond even willen ontvluchten dan kun je in de foyer verder genieten van dit trio.

CAFÉ
Ook in het café staat een uiterst smakelijk programma dat zal bestaan uit singer songwriters met onder andere Sleepingdog (met daarin Chantal Acda). Bezoekers van Club EHV zijn ook welkom in het Cafe, op deze manier zijn er dus drie ruimtes waar je je kunt vermaken deze avond!