Tribute2BobMarley


let op! dit is het verplaatste concert van concert vrijdag 31 augustus. Kaarten voor de orginele datum zijn ook op de nieuwe datum geldig.


in uitgebreide bezetting met blazers en zangeressen! + Wudstik + Crusial Sounds


Het is dit jaar 26 jaar geleden dat Bob Marley, één van de beste songwriters die de wereld ooit heeft gekend, overleed. Gelegenheidsfomatie Tribute2BobMarley wil zijn muzikale nagedachtenis eren door de King of Reggae in het zonnetje te zetten.

Een all-star band van (oud-) muzikanten van oa. Benny Sings, Wudstik, Ninthe, Tasha, Ziggi aka Ziggaman touren sinds voorjaar 2006 met een vette show door Nederland en Europa. Born-to-perform frontman en rasentertainer Junior steelt de show en doet je af en toe bijna vergeten dat je naar een tribute band zit te kijken! Een registratie van het concert dat de band met tal van bekende gasten gaf op Marley’s sterfdatum in Amsterdam wordt in het najaar op DVD uitgebracht, gevolgd door een korte DVD-release- en promotietour door Nederland.

 

Junior vertelt: ‘Op 11 mei 2006 stonden we in een bomvolle Melkweg. Het kostte onze manager geen enkele moeite om onze muzikale vrienden (oa. Beef, Raymzter, RMXCRW, Shyrock, Typhoon & Nina) over te halen om aan deze show mee te doen, because everybody loves Bob, don’t they?’