Dans Le Rock + The Longmen (Hank Long vs U-man)


Après la Fête!


Een after feestje dat de gitaar niet schuuwt, compleet met roltoeters, fluor sticks en DJ-sets waar de rockende electrovonken vanaf vliegen.

Dans le Rock organiseert befaamde new rave feesten in clubs als Paradiso en Melkweg waarbij de vetste rock knallers op een flitsende Too Many Dj's manier worden gemixt met dansbare muziek uit andere genres. Volgens Dans Le Rock was het hoog tijd dat er een alternatief geformuleerd werd voor de redelijk voorspelbare clubavonden in het uitgaansleven. Veel hedendaagse bandjes weten de rauwheid van rockmuziek te vermengen met de elektronica van de eighties en de sfeer van new wave en post-punk. De rockmuziek is tegenwoordig vooral dansbaar.’

The Longmen is het super intense samenwerkingsverband tussen DJ Hank Long (o.a ALRT, Rare Records en 3voor12) en Dj U-man (Effenaar, The Clash, the New Undergound). Deze twee boomlange kerels vonden in elkaar de ideale muzikale partner voor hun denderende back-to-back mix van new rave en rockende electrohouse platen. Denk aan de veste shizzle van Klaxons, Justice, Shit Disco, Digitalism, Uffie, Boys Noize, CSS, Simian Mobile Disco, Goose en twee enthousiast springende mannen achter de decks.

Zie ook het concert van Vive La Fête!