Bang Bang Bazooka + Milwaukee Wildmen + Channel Red


Rockabilly


"The Skanky'Lil Rawk & Roll Show"


Vanavond brengen we je in samenwerking met Skanky'Lil Music weer even helemaal terug in de tijd van vetkuiven, hotrods en natuurlijk een flinke dosis rock n roll!

Bang Bang Bazooka
Eindhovens rock n roll trots Bang Bang Bazooka heeft een nieuwe plaat. Hell Yeah luidt de titel en inderdaad, dat mag je kei hard roepen als je het album opzet! Want na 17 jaar is dit het eerste album van de band die in de late jaren 80 furore maakte met haar opzwepende neo-rockabilly. Het recept is nog steeds helder: stevige gitaren, indrukwekkende licks en een retestrakke ritmesectie resulteren in een unieke sound die de liefhebber van Psychobilly en Neo-Rockabilly het hart nog steeds sneller doet kloppen.

Milwaukee Wildmen
In het twaalfjarige bestaan van Milwaukee Wildmen heeft de band menige kroeg, club of festival op de kop gezet. Van Rusland tot Californie, waar dit vuige rock n roll trio ook komt,
De muziek leunt op een pittige mix van psychobilly en rockabilly, met hier en daar invloeden uit de hardcore en metal. Noem het extremabilly, en je komt eigenlijk nog niet eens in de buurt. Denk aan een frisse versie van hun helden zoals Batmobile en The Meteors.
Ze brachten reeds diverse platen uit, waarvan de meest recente, ‘Strike Back’, verscheen bij het veelgeprezen underground label Drunkabilly die eerder platen uitbracht van Cenobites en Fifty Foot Combo.

Channel Red
Opener vanavond is de Eindhovense upcoming rockabilly band Channel Red. Een beter warming up is ondenkbaar!