Dommelsch Clash of the Cover Bands: 2e Kwartfinale


Voorverkoop UITSLUITEND via www.theclashofthecoverbands.com


Big Shampoo & The Hairstylers + Graduated Fools + AWOL + QWARK! + Muscle Museum


The Clash of the Coverbands is een jaarlijkse competitie voor de beste coverband van Nederland op de beste poppodia. Een ticket voor The Clash of the Cover Bands geeft recht op een stem op jouw favoriete band, waardoor die een kans krijgt op een Wild-Card voor de volgende ronde. De winnaar krijgt opname van een cd-single met videoclip, dvd-contract inclusief demoavond, airplay en distributie, fotosessie inclusief visagie en kledingadvies.


Alle finalisten spelen de finale in Paradiso en komen met minimaal 2 live-registraties op The Clash verzamel dvd.

vanavond:

Big Shampoo & The Hairstylers: 9-mans Rockabilly, Jazz, Blues coverband uit West-Brabant

Big Shampoo & The Hairstylers is geheel geïnspireerd door Brian Setzer (bekend van de Stray Cats) en zijn 17-koppige Big Band. Big Shampoo bestaat uit dezelfde ritmesectie maar dan aangevuld met 3 saxofoons, 2 trompetten en een trombone. Speciaal geschreven arrangementen geven zeer getrouw de kracht van een Big Band weer. Nummers als Dirty Boogie, Rock this town, Jump, jive 'n wail en Stray Cat Strut ontbreken uiteraard niet aan het repertoire!!!

Graduated Fools: 5-mans Anouk tribute uit Bunde

Sinds september 2005 timmert Graduated Fools als de Anouk tribute van Nederland aan de weg. Hun optredens worden zeer goed ontvangen en zullen nog menig podium van de juiste Anouk-klanken gaan voorzien.

AWOL: 5-mans Rock coverband uit Boekel 

AWOL, oftewel Absence WithOut Leave, heeft maar 1 gezamenlijke uitlaatklep: het podium en produceert een vette pot Rock. Knallen met op zijn tijd een gevoelige noot. AWOL laat geen kans onbenut elke gevoelige snaar te raken. Coveren, maar wel met hun eigen AWOL-sound.

QWARK!: 8-mans Top-100 coverband uit Breda

QWARK! Bestaat uit acht enthousiaste bandleden die op hun manier en vol overgave alle denkbare Top-100 hits van 1950 tot nu ten gehore brengen. Dit gebeurt met een eigen sound; een combinatie van stevige gitaar-, toetsen- en opzwepende blaaspartijen.

Muscle Museum: 3-mans MUSE tribute uit Tilburg

Muscle Museum is een 3-koppige MUSE tribute die je niet kunt missen. Met toppers als Hysteria, Invincible, Man of Mystery en Time is running out zet Muscle Museum een prima show neer.Voorverkoop via http://www.theclashofthecoverbands.com