Dommelsch Clash of the Cover Bands: 1e Kwartfinale


Voorverkoop via www.theclashofthecoverbands.com en de Effenaar kassa.


Codfish + Seventh Sun + WANTOOTREEFAW + Marleen en de Kale Paerden + U2-Acoustic


The Clash of the Coverbands is een jaarlijkse competitie voor de beste coverband van Nederland op de beste poppodia. Een ticket voor The Clash of the Cover Bands geeft recht op een stem op jouw favoriete band, waardoor die een kans krijgt op een Wild-Card voor de volgende ronde. De winnaar krijgt opname van een cd-single met videoclip, dvd-contract inclusief demoavond, airplay en distributie, fotosessie inclusief visagie en kledingadvies.


Alle finalisten spelen de finale in Paradiso en komen met minimaal 2 live-registraties op The Clash verzamel dvd.

vanavond:

Codfish: 4-mans Rock coverband uit Eindhoven.

Het repertoire van Codfish valt onder de noemer ‘Vette Rock’ en bestaat uit nummers van o.a. Evanescence, Skunk Anansie, Velvet Revolver, Creed en Papa Roach. De ‘net wat minder bekendere nummers’ van top Rockbands worden op een stevige en dynamische manier gebracht. Codfish: een must voor de ware liefhebber!!!

Seventh Sun: 5-mans Rock coverband uit Teeffelen

Seventh Sun maakt met nummers van o.a. Muse, Greenday, Arctic Monkeys, Rolling Stones en Red Hot Chili Peppers van elk optreden een groot Rockfeest en kun je niet zeggen dat Seventh Sun niet langs is geweest!!!

WANTOOTREEFAW: 4-mans Ramones tribute uit Roosendaal

Gehuld in leren jassen, pruiken, knee hole pants en gympies brengt WANTOOTREEFAW de nummers van de legendarische New Yorkse Punkrockband uit de jaren ’70: The Ramones. Rock ’n Roll Highschool, Blitzkrieg Bop en Let’s dance zijn een kleine greep uit het repertoire van WANTOOTREEFAW.

Marleen en de Kale Paerden: 8-mans Funk, Soul coverband uit Bladel 
 
Marleen & de Kale Paerden (door 3FM uitgeroepen tot de meest originele bandnaam van Nederland) speelt Funk, Soul met een dikke knipoog naar Reggae, Rock, Ska en Jazz. Nummers van o.a. Sting, Anouk en Prince worden in een heel eigen eigen jasje gestoken. Marleen & de Kale Paerden trakteert het publiek op energie en groove en natuurlijk van frontwoman Marleen.

U2-Acoustic: 3-mans U2 coverband uit Simpelveld

U2-Acoustic is geen tribute, maar een band die vol overgave en met eigen interpretatie hun helden uit Ierland eert. Wat ze zeker evenaren van het origineel is de unieke sfeer en het uitgebreide hit-repertoire.

 

Voorverkoop via http://www.theclashofthecoverbands.com/