ALRT feat. dj Hell


electro - techno


dj Hell (Gigolo records, D) + Hank Long (Rare Records, NL)


Dj Hell is een fenomeen. Eigenaar van een zeer succesvol label, Gigolo records, duizenden dj gigs, 3 albums als artiest, een voetbal coach licentie, 4 music awards, een 1965 Ford Mustang en last but not least club eigenaar!

 

Afkomstig uit het zuidelijke Beieren in Duitsland draait hij al ruim 25 jaar mee in de muziekwereld en alles wat daar aan vast hangt. Het label International DJ Gigolos is dan ook een display van alle invloeden die hij in die tijd meemaakte. Van electronic body music tot electro tot techno, verantwoordelijk voor de doorbraak van artiesten als Zombie Nation, Miss Kitten & The Hacker, Fischerspooner, David Caretta en vele anderen. Zelfs samenwerkingen met playboy oprichter Hugh Hefner en P.Diddy verschenen op Gigolo records dat zijn naam hiermee meer dan waar maakt.

 

Visualiseren met muziek is het stokpaardje van Hell. Hij slaagde erin een puristische stijl met pure muziek te combineren in zijn lange carrière. Begrijpelijk voor iemand die opgroeide in het tijdperk van punk en new wave. Het individualisme, de doe-het-zelf aanpak, dat is hoe het groeide. Iemand met zo’n achtergrond verschijnt niet achter de decks met een strak shirtje en tribal tatoeages. Niet verwonderlijk dat Hell geliefd is bij modepresentaties van designers Versace of Raf Simons. Dj Skills, ervaring en presentatie staan op een bijzonder hoog niveau bij deze wereldtopper. Hell is weinig te horen in ons landje en daarom gaat hij een extra lange supervette set draaien, de ultieme Hell-experience!

 

Dj Hank Long (Rare Records) deed goede zaken tijdens ALRT twee edities geleden, waarop vele verzoekjes uit het publiek volgden. Als grote fan van Gigolo en dj Hell is hij daarom een superstarter van deze avond, die daarom al vroeg uit zijn voegen zal barsten.