Zomersproeten: GSM


Rock


Sreaming Mimis dj team


Vakantie in Eindhoven was nog nooit zo leuk! Bij de Effenaar kun je de hele zomer terecht om lekker te eten en drinken op ons terras en natuurlijk om te dansen tot in de vroege uurtjes. Met Zomersproeten brengt de Effenaar het ultieme zomergevoel wel heel dicht bij huis! Alle Zomersproeten zijn bovendien gratis toegankelijk!

GSM, ofwel Gold Sputtered Membranes zijn geen onbekenden meer in de Eindhovense rockscene. Wat wil je, met bandleden die hun schreden ruimschoots verdiend hebben in bands als Candybar Planet, Tupelo Honey, Jaffa in Stereo en The Spades.

Met GSM doen Richard Plukker, Arno Landsbergen, Igor de Wit, Gijs Vandenbroek, Vee en Mark Trash wat ze het liefst doen: een stevige pot rocken! En dat is precies wat je deze nacht kunt verwachten. GSM brengt je heerlijke en bovenal eerlijke 70’s rock waar je u tegen zegt.

Na de show kun je lekker blijven hangen, want met de vijf appetijtelijke dames van Screaming Mimis zullen de herkenbare rock- en dansplaatjes je om de oren vliegen!

Screaming Mimis zijn 5 meisjes die leven op de dansvloer brengen! De platenkeus is een combi van hun eigen stijl en de interactieve chaos van sfeer en publiek. Van 60’s tot nu, van opzwepend tot uptempo!
Screaming Mimis zijn dressed to kill! Screaming Mimis gaan los!