RUSH


Let op: Alleen toegankelijk voor 18+! Voorverkoop aleen via www.chemistry.nl en ticketbox!


Grote zaal: Ricki Rivaro + Sydney Samson + Don Diablo + Brian S + MC Big Boy Caprice. Kleine zaal: O.Boogie + Cream + MC MaddSon


Line-up:
Don Diablo
Ricky Rivaro
Brian S
Sidney Samson
MC Big Boy Caprice

O.Boogie
Manga
MC Madd Son

Persbericht:
Rush pakt graag uit in Eindhoven, dat is te zien aan de lineups die het telkens presenteert in Eindhoven. De gezellige feeststad houdt wel van een nachtje stappen en Rush probeert daar kennelijk gehoor aan te geven. Op zaterdag 28 april is Rush in 040 te vinden met een sterke lineup van Don Diablo, Ricky Rivaro, Brian S., Sidney Samson, O.Boogie en Cream. Uiteraard zullen ook de ClubKids zich tussen het publiek mengen voor het nodige (idiote) entertainment.

Hoewel de Brabantse Rush editie midden in het festival seizoen plaats vindt ziet de organisatie achter Rush geen belemmering om toch de Effenaar te gaan vullen met leuk feestpubliek: ,,Rush in Eindhoven valt nu bijvoorbeeld samen met Rockit Open Air en is een week na Extrema Festival, maar zeggen ze niet de Brabantse nachten lang zijn? Het zal trouwens ook nog eens een mooie after zijn voor Brabanders die na Rockit op weg naar huis nog even door willen feesten. Met deze lineup wordt ook een breed publiek aangesproken: Brian, Ricky en Sidney draaien heel funky en sexy, en Don zorgt voor het stoere krachtwerk, een goede balans dus. Daarbij zijn het ook nog eens allemaal dj’s die heel opzwepend draaien wat goed past bij een feest dat midden in de zomer plaats vindt. Daarbij is er ook weinig te doen voor echte Hiphop liefhebbers en die zullen in de tweede zaal van de Effenaar dus goed onderdak vinden” aldus een werknemer van Chemistry.

Rush in de Effenaar loopt altijd storm dus wees niet te laat met het halen van een kaartje in de voorverkoop. De makkelijkste en snelste manier om een kaartje te bemachtigen is via www.chemistry.nl en anders via de verschillende Ticketbox Outlets door heel Nederland. De avond begint al vanaf 22.00 uur!

  Flyer:
Voorverkoop info:
Chemistry: Online via www.chemistry.nl 
Ticketbox: Via alle ticketbox outlets, call center 0900-9393 en http://www.ticketbox.nl/ 
AUB: AUB ticketshop, Leidseplein. 0900-0191, kosten 0,40 euro per minuut. http://www.aub.nl/