Dommelvallei: Len Faki (D) + dj Kammy (Br)


Techno


dj's Len Faki (Berlin, D) + Kammy (Sao Paulo, Br) + 4Manos (Robob & El Greco) + Bercoviq (Dommelvallei)


De Effenaar en Dommelvallei hebben elkaar weer gevonden deze zomer. Voor vanavond sloten zij een pact zodat talent van over de grenzen samen met onze eigen helden te zien en te horen zijn!

DJ Kammy is een snel rijzende ster in technoland. De uit Rio de Janeiro afkomstige Camila Milieme timmert hard aan weg met haar tweede Europese tour. Vorig was ze al te zien op bekende festivals als Pukkelpop waar haar platenkeuze en snelle mixtechnieken insloegen als een bom. Kammy’s sets beuken stevig door maar zijn nooit zielloos te noemen en bevatten verrassende wendingen. Wat haar de bijnaam de ‘Lady-Machine’opleverde. Talent en looks kunnen dus wel degelijk samen gaan.. Niet voor niets wordt ze aanbevolen en getipt door artiesten als Dave Clarke en Steve Rachmad. Haar invloeden komen vooral uit de techno scène van de UK, Duitsland en Frankrijk en ze nam deel aan een tour met de Italiaanse top DJ Mauro Picotto.

Len Faki is resident dj in de topclub van Europa: Berghain in Berlijn en zette daar de ‘Podium’ night op, inmiddels een begrip in de uitganaswereld en tevens ene platenlabel van formaat. Sven Väth plaatst hem dan ook met regelmaat in zijn top charts! Cutting-edge techno music is zijn handelsmerk, wat hij zowel in zijn producties als in zijn dj-sets (hoe langer hoe beter) uitzet. Strakke droge sets met veel communicatie met zijn publiek kenmerken zijn passie voor mooie en swingende dansmuziek.

Dommelvallei vult de rest van de avond met klinkende namen. Wees maar blij dat je niet op vakantie bent. Want DommelVallei heeft een partytrip in de aanbieding die je stoutste vakantiedromen overtreft. Vanavond ga je intercontinentaal uit je plaat, van Eindhoven naar Berlijn, naar Rio de Janeiro, Brazilie - Zuid Amerika! Met een aantal primeurs die je gewoon niet mag missen, want je vergeeft het jezelf misschien nooit meer.

Bercoviq, is de uit Eindhoven afkomstige Guido van den Berk. Deze afsluiter van PACT Festival 2006 heeft in de afgelopen jaren na zijn hiphop periode, zijn eigen technoformule vlijmscherp weten te definiëren. Warm, diep en funky zijn de elementen die zijn karakteristieke sound vorm geven. Kom, luister en dans!

4Manos is Robob en El Greco. Wat ooit is begonnen als een experiment eindigde in een heerlijke set op het Edit Festival van 2007. En dat is niet verwonderlijk, want ieders afzonderlijke kwaliteiten staan al garant voor vele muzikale hoogtepunten. Samen hebben ze de smaak goed te pakken gekregen. En met deze vier handen staat er dan ook een techno-act van formaat die zijn weerga niet kent. Vanavond kun je de première meemaken.