Zomersproeten: Breakdown!


Breakdown met dj’s Kid Sundance en Pathless bestrijkt een hele tijdperk van dansbare plaatjes en ze komen ook nog eens uit de hele wereld!


dj's Kid Sundance + Pathless


Vakantie in Eindhoven was nog nooit zo leuk! Bij de Effenaar kun je de hele zomer terecht om lekker te eten en drinken op ons terras en natuurlijk om te dansen tot in de vroege uurtjes. Met Zomersproeten brengt de Effenaar het ultieme zomergevoel wel heel dicht bij huis! Alle Zomersproeten zijn bovendien gratis toegankelijk!

Afrobrazilhiphopfunkdiscodubboogierockjazzlatinskaweirdbeat gecombineerd met contemporary beats op deze derde editie van BREAKDOWN! Dat knalt weer alle kanten uit met toch een grote gemene> deler: de dans-of-ik-schiet factor ligt hoog. Extreme moodswings worden niet geschuwd maar sluwe mixen evenmin...Met J.Dilla en James Brown naar Africa en weer terug met Fela Kuti en Tito Puente naar Brasil! Of zo...

In het café draait Dj Caz: Deze avond zal het je niet ontbreken aan een geweldige sfeer vol met vurige muziek waarbij stil staan een onmogelijke opgave blijkt te zijn.