Anticlub


techno - minimal - electro


Steffi + Carlos Valdes + Gideon + MBC + VJ Scally


ANTICLUB RELEASE PARTY

Nieuwe plaat én zomeralbum op komst

Vandaag brengt Anticlub weer een van hun vaste bezoekjes aan de Effenaar. Naast avonden op locaties als ClubRembrandt, De Rechter en het Bootleg DJ Café heeft deze avond een extra reden voor een feestje; de nieuwe Anticlub release “HATE TO SAY TOLD YOU SO” én een uniek en zomeralbum van Alexis Tyrel zullen binnenkort namelijk in de winkels liggen. Om dit te vieren zijn dit keer twee gasten van buiten Eindhoven uitgenodigd; Steffi, bekend van het gerenommeerde Klakson label, en Carlos Valdes die al enige tijd zijn “Vreemd” avonden in Amsterdam rockt.

Ook deze avond brengt Anticlub dus weer een primeur. Deze keer de eer aan Alexis Tyrel om zijn nieuwe album “Bagel&Juice” ten gehore te brengen. Een album in de stijl van de underground hit “Rebecca Loos” die vorig jaar verschenen is via het Duitse label Weave Music. Het album is vernoemd naar het gelijknamige lunch restaurant op de Kleine Berg in Eindhoven. Dit is een van Alexis’ favoriete stekjes om te genieten van de simpele dingen in het leven en staat bekend om haar goede smaak. Met dit gevoel is dan ook een minimaal melodieus en melancholiek meesterwerk ontstaan. Om deze zomer-vibe een dik uur lang vast te houden is het album verweven tot een strakke en sfeervolle mix. Een must-have voor de zomer. Ibiza here we come!

Maar er is meer te vieren deze avond. De nieuwe Anticlub plaat ziet binnenkort namelijk ook het licht. De plaat met als titel “HATE TO SAY TOLD YOU SO” komt van de hand van Gringo Gomes; de nieuwste aanwinst van Anticlub. Helaas zal hij er deze avond niet bij zijn maar de tracks van de nieuwe Anticlub plaat zullen vanzelfsprekend wel voorbij komen deze avond!

Carlos Valdes zal de avond openen met een soulvolle house set. Ideaal om de avond lekker vroeg mee te beginnen en zo alvast in de juiste sfeer te komen. Met zijn Zuid-Amerikaanse roots zorgt hij altijd voor een soulvolle en temperamentvolle invulling van de avond.

Vervolgens is het de beurt aan Steffi, een van oorsprong Brabantse DJ, die onze prachtige provincie al sinds lange tijd verlaten heeft maar ja.. nobody is perfect. Steffi heeft haar sporen reeds ruim verdiend en staat bekend om haar eigenzinnigheid en uitbundigheid. Met haar label Klakson heeft ze inmiddels vele harten veroverd en dat is dan ook te zien aan haar boekingen. Zo stond ze eerder al op festivals als Lowlands, 5 Days Off, Mysteryland, Extrema Outdoor en ga zo maar door.

Tot slot zal MBC, als voorproefje op zijn set op Extrema Outdoor, de avond sluiten met een opzwepende techno set. Lessismore saynomore.