Zomersproeten: Red Hot


Red Hot is een gevarieerde dance avond met de nadruk op nieuwe en aansprekende dansplaten, hosted by TJ Kong.


dj's TJ Kong + Melon


Vakantie in Eindhoven was nog nooit zo leuk! Bij de Effenaar kun je de hele zomer terecht om lekker te eten en drinken op ons terras en natuurlijk om te dansen tot in de vroege uurtjes. Met Zomersproeten brengt de Effenaar het ultieme zomergevoel wel heel dicht bij huis! Alle Zomersproeten zijn bovendien gratis toegankelijk!

Melon is een bezig bijtje: Eigen clubavonden (Ratio, 11 ), een label  en  natuurlijk dj en producer. Zo verzorgde hij in 2006 een remix voor het Amsterdamse NewHsoul op het House Rules label en mixte de track “House u wanna play” tot een oldschool underground Warehouse Dub, die ook zeer goed werd ontvangen door mensen als; Funk D’void, Mark Broom, Laurent Garnier, Michel de Hey, Djinxx, Âme, Paul Mac, Dan Curtin, Rolando & Ivan Smagghe.

Naast zijn residency in Club 11 Amsterdam en als vaste waarde op festivals als Awakenings, 5 days off & Lowlands is Melon te vinden in gerespecteerde clubs over de gehele wereld. Zijn unieke combinatie van pure House & Techno is ook niet ongemerkt gebleven bij het befaamde Duitse Kompakt Agentschap, die hem aan hun selectieve DJ rooster hebben toegevoegd. Daarbij krijgt Melon genoeg support in Duitsland van mensen als Ricardo Villalobos & Tobi Neumann en staat hij nu bekend om zijn lange, eclectische & enthousiaste DJ sets en word hij genoemd als één van de pioniers van de minimale House scène in Nederland.

Ook TJ Kong verovert zijn publiek in Nederland met Red Hot, een terugkerende avond in 11, Amsterdam. Het debuut plaatje van TJ Kong, de "Circus Bells EP" is uit op het befaamde Compost Black-label uit Duitsland en wordt de track al gesteund door grote namen als King Britt, Ewan Pearson, Funk D’Void, Henrik Schwarz, Sasse en DJ Naughty. Maar er is nog veel meer in aantocht, een EP op het Schotse Andnotor Recordings en de opvolger op Compost "'Merging" met vocalen van house legende Robert Owens. TJ Kong is na Red Hot nog te vinden op het eveneens Eindhovense Simple festival.

Dj Y _skid maakt in het café een cross-over van soul ,disco naar old time hip hop platen. Verder trakteert deze dj standaard op avond vol toegevoegde entertainment dus laat je verrassen!