Acid Wars: Miss Djax e.a.


acid techno


MISS Djax LIVE (Djax-up-beats,NL) + Adam X (Sonic Groove, Alfa Matrix, New York USA) + DNS-2Junxion (Acid Tracks) + Man at Arms (Acid Tracks, DE)


Acid Wars brengt je de beste acid en techno sounds uit alle tijden, want er is geen andere muziek die tegelijk zo tijdloos en toch zo futuristisch is. Dat vindt ook Miss Djax, onze Eindhovense heldin die vanavond een krachtige in-your-face live set neer zet. De releases op haar inmiddels beroemde Djax-up-beats label uit ons eigen Eindhoven geven een duidelijke indicatie van wat ons te wachten staat!


Miss Djax

Ook Adam X kent deze plaatjes wel, en nog veel meer ook. Deze New Yorkse techno pionier is immers al bijna twee decennia actief als producer & dj en richtte het in platenland legendarische Sonic Groove Records in New York op, samen met zijn broer Franky Bones, ook al zo'n legende. Adam X is met zijn tijd meegegaan en releast acid en techno met stevige dosis EBM en electro op het Alfa Matrix label. Kortom hij is van alle markten thuis en het is een zeldzame gelegenheid om hem eens hier te horen draaien, met op ons verzoek een speciale acid set.


Adam X

dj DNS is de helft van het illustere 2Junxion duo, dat al eens eerder de Effenaar tijdens Acid Wars op zijn kop zette. Met hun unieke kruisbestuiving van hardstyle, old skool acid en techno beats lukt het elke keer weer: knetterende 303s, lekker lompe kick en een straf tempo. geen wonder dat ze steeds vaker ook releases op Acid Tracks en diverse remixen uitbrengen.


dj DNS

Tja, wat zou Acid Wars zijn zonder dj Man at Arms, grondlegger en bestuurder van het Acid Tracks label en een getalenteerd dj met een goede smaak en een neus voor alles wat een funky inslag heeft, en dat is nog verrassend veel op het gebied van acid en techno. Je gaat het vanzelf horen bij hem.


Man at arms