Comedy Night


Tijdens deze Comedy Night is de bar gewoon geopend!


Bert Koster + Max v/d Burg + Marco Penose + Chris v.d. Ende + MC Tricky Rick


 


Marco Penose

Marco Penose
Toen Marco 13 jaar geleden een Stand-Up Comedy show zag wist hij dat hij eindelijk iets gevonden had waar hij talent voor had. Zonder opleiding in die richting ging hij diverse Open Podia langs om zo zijn grappen en grollen op een publiek los te laten; en niet zonder succes.
Deze nietsontziende Amsterdammer is inmiddels al meer dan 10 jaar te bewonderen in het Comedy circuit. Festivals als Paaspop, N-joy e.a. zijn al slachtoffer geworden van deze comedian. Niet alleen Nederland, ook Belgie en zelfs de Nederlandse Antillen waren niet veilig voor zijn brutale, snelle, maar altijd gevatte humor. Hij was te zien bij The Comedy Factory en enkele  BNN programma’s. Sinds 1996 is Marco één van de vaste gezichten van Comedy Café Amsterdam.


Tricky Rick


MC Tricky Rick (US)
Tricky Rick (Richard Brailford) komt oorspronkelijk uit New York, waar hij zijn carierre als performer begon aan de Manhattan School of Music. Nadat hij zijn diploma voor Music Education and Performance behaald had, verhuisde hij naar Los Angeles. Hier was hij muziekleraar op een van de ruigste middelbare scholen in de stad.
Hij werd succesvol als manager van de rockband The Hollywood Heroes maar toch mistte hij iets in zijn leven : de opwinding van het optreden.
Nadat hij zijn 1e feature film had gemaakt begon hij als lid van de cast in de soap General Hospital en the Young and the Restless. Ook maakte hij zijn opwachting in series als Hillstreet Blues, Fame, Jake and the Fatman etc. In februari van 1987 was hij te gast in comedy series als “What’s happening now’ en zijn carrière als comedian begon.
Nadat hij zich in Nederland had gevestigd, werd hij een van de populairste MC’s in het comedy wereldje. Zijn messscherpe improvisaties vallen zeer in de smaak bij het publiek.
Tricky Rick treedt regelmatig op in het Comedy Café Amsterdam en heeft met de Lucky Strike Comedy Tour en de Murphy’s Comedy Night door het hele land gereisd. Verder heeft hij optredens in Duitsland, Belgie, Frankrijk en Engeland op zijn naam staan. Vanavond is hij de MC!