Comedy Special: Oudejaarsshow met Tom & Harry


dubbelshow!


Tom Sligting & Harry Glotzbach


Het jaar 2007 loopt op zijn einde, kerst is in aantocht, de oliebollen liggen al weer bijna in het vet, het is weer tijd voor een flinke dosis oudejaarsshows!
Wij presenteren je tijdens deze Comedy Special een spectaculaire dubbelshow met twee toppers uit de Comedy Night stal: Tom Sligting en Harry Glotzbach!


Tom Sligting

Tom Sligting
Tom’s middle name is comedy, want er is geen plek in Nederland waar hij niet gespeeld heeft. Met de grote landelijke tours van het Comedy Café en Mojo bespeelt Tom alle zalen, of hij nu in een kroeg staat of in het theater, in een jeugdcentrum of in een schouwburg.
Tom Sligting is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Het lukt hem keer op keer om het laatste nieuws in een comedy-vorm te gieten. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op.
Tom is dan ook een echte headliner, die elke show knallend afsluit. Met scherpzinnige inzichten en actuele grappen staat hij garant voor een spetterend optreden dat een breed publiek aanspreekt. Bij Tom is elk optreden weer een hoogtepunt!


Harry Glotzbach

Harry Glotzbach
Stap in de comedywereld van Harry Glotzbach en laat je verassen door bizar grappige verhalen, improvisaties en typetjes. Harry gaat overal mee aan de haal, geeft je op het scherpst van de snede een 180 graden andere kijk op maatschappelijke en alledaagse zaken en blijft altijd geloofwaardig. Een betere massage van je lachspieren kun je je niet wensen.
Het grote publiek kent Harry natuurlijk als de mislukte volkszanger Barry uit de Holland Casino commercials waar hij ook de teksten voor schreef: ‘Beetje rijmelarij van het nivo likmevessie!’. Kortom, deze fanatieke snowboarder, surfer en comedian staat voor comedybravoure en gevatheid!